Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › Passat B5 2001-es 1.9 PD TDi
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-01-18-13:33 #5373
Lajos
AdminisztrátorSziasztok!
Új vagyok itt, és úgy tûnik, sikerült vennem egy 1.9 PD TDi Passatot.
Pár kérdésem volna az autóval kapcsolatban.Lehet a fekete díszlecek helyett króm szettet venni rá valahol?
Ülésfûtést utólag be tudnak szerelni?
Lehet venni 16000 ft körül ilyen kis tuningbox-ot. Van annak valami értelme?
Ja, és a bicskakulcsban hogy kell elemet cserélni?Egyelõre ennyi. Köszi elõre is a válaszokat!
Módosította: Carlito, Idõpont: 2008.01.18 12:23
2008-01-18-22:45 #5383Lajos
AdminisztrátorÜdVW Karesz!
A díszlécekrõl a márkaszervízekben érdeklõdj!
Ülésfûtést nem lehet utólag bele szerelni! Nincs benne a helye a kábelkötegben,esetleg a jobbos ülésben meghülyítheti a légzsák foglaltság jelzõjét…
A tuningboxok nagy része átverés! Azok mindig valamilyen jel (turbónyomás, hõmérséklet, üzemanyag hõmérsékleti jelet ‘hamisítanak meg! De Te tudod! A valódi tuning az amikor ténylegesen átíratod a koplett vezérlõszoftvert…
A bicskakulcs dolognak még utána nézek!
2008-01-19-11:38 #5389Lajos
AdminisztrátorHi!
Köszi szépen a választ!
Akkor nem foglalkozom az ülésfûtéssel, nem fontos egyébként annyira.A díszlecek meg márkaszervízben biztos elég húzós áron vannak, de arra szerintem rászánom magam.
Tuningolni amúgy nem akarom, csak gondoltam, hátha optimalizál rajta valamit ez a kis kütyü.
De nem volt még dieselem, úgyhogy nem értek hozzá. :dry:Ha a bicskakulcsnak utánanéznél, megköszönném, mert le van benne merülve az elem, és nem akarom feszegetni.
Na, sikerült!Módosította: Carlito, Idõpont: 2008.01.19 23:42
2008-02-18-01:55 #5629Lajos
Adminisztrátornekem egy golf plusz van es kicsereltem az elemet de nem valt be:( mert nem mukodot utana kelet vmit kodolni megcsinaltak 2napara ra mar megint nem mukodot! ajanlom vid el es bagoert kicserelik!
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.