Polo hiba

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6403
  admin
  Adminisztrátor

  A nemrég, használtan vásárolt Polo-m az alábbi hibát produkálja. A mûszerfalon sárgán világít a motorhibát jelzõ ikon, viszem is szervízbe pár napon belül, de addig is, kíváncsi lennék, hogy így látatlanban mi lehet a gond? Indítás után nincs alapjárat, lefullad a motor. Ha adagolok neki egy kis gázt, akkor egy-két perc után már nem fullad le, de az alapjárat így is csak 500-600 fordulaton van. Mivel még nincs sok tapasztalatom az autóval, nem tudom, hogy ez kevés-e, én minden esetre annak érzem. A nagyobb gond menet közben jön elõ. A motor 3000-res fordulatig pörög fel, ott visszaesik 2-2,5 ezerre, ezt mindegyik váltófokozatban megcsinálja. Mintha kihagyna egy henger. Valakinek volt hasonló tapasztalata?

  #6405
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Kihagytad,h mivel megy a kicsik.Benzin?Diesel?Írj még évjáratot,meg motorkódot is.A motorkód a motorszán elsõ pár betûje.:woohoo: Pótold és akkor majd tudnak segíteni.;)

  #6416
  admin
  Adminisztrátor

  2003-as évjárat, motorkód: AZQ, benzines. Remélem, ez tényleg segít 🙂

  #6417
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW László!

  Tele van szeméttel a fojtószelep környéke! Fogsz egy hígítós,vagy féktisztítós rongyot azzal a kitakarítod, de elõtte kézzel,vagy egy csavarhúzóval ‘kinyitod’ a fojtószelepet. Fekete, száraz olajkoksz ül ki a szelep környékére és nem tudja már tovább emelni az alapjáratot. Utána pár napig magasabb lesz az alapjárat. Ha idegesít, éjszakára le kell venni az aksi negatív saruját…
  Hibakód kiolvasás haveri alapon 3-4000 forint, a takarítással együtt max. 5-6 ezer forintba fájna.
  A szalonban minden megkezdett 1 óra 7815ft+ÁFA…

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close