Polo

 • This topic is empty.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #9829
  Lajos
  Adminisztrátor

  Üdv!

  2007-es Polom (comfortline ice) van. Nyár, meleg, légkondi bekapcsol, motor lefullad. Rendszeresen. A problémámra azt a választ kaptam: elõfordulhat, véletlen. Másik ötlet: légkondi nem okozhat ilyen problémát, biztosan a benzin szennyezett. Értem, jó a meleg és ne tankoljak.
  Most hideg van, fûtés bekapcsol, és amikor én már nem fázom, az autó lefullad. Ma egy lámpánál 3 pirosat vártam végig.Teljesen mindegy milyen fordulatszámra pörgetem fel, kínlódik majd lefullad. Végsõ elkesredésemben lekapcsoltam a fûtést. És furi, de voalá. Igaz, én fáztam hazáig, de az autónak semmi baja nem volt a továbbiakban. Lehet, hogy ez véletlen (?), de most már bosszant. Tud valaki valamilyen használható ötletet adni?

  Köszi, CsAk

  #9832
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Ellenõrizd le a fûtõmotor és áramkörének áramfelvételét! Valamint a fojtószelepházat ki kellene takarítani, ha hengerenkénti injektoros a moci…

  #9840
  Lajos
  Adminisztrátor

  Ha automata klimád van (mint nekem) amikor is a klimát ugyanúgy kapcsogatja ki-be fûtéskor is auto módban tehát a klimakompresszor lehet a ludas.Rendszeres VW hiba az új tipusokban a klima gyengélkedése.Tippem: klimakompresszor csapágyas és megterheli a generátort ezért leáll a motor.Méress áramfelvételt ill. feszültségesést alapjáraton a klimka bekapcsolásakor.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.