Salgótarjáni találkozós problémák!

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Salgótarjáni találkozós problémák!

 • This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4343
  Lajos
  Adminisztrátor

  Üdvözlök mindenkit!
  Jó volt az idei találkozó is, viszont egy pár dolog hiányzott! Pl: Felvonulás és az ügyességi verseny!
  Szerintem a helyszín nem volt megfelelõ, ezért adódhattak a problémák is ,de ez csak az én véleményem!
  Én, és még rajtam kívûl 17-en Tiszavasváriból és még jó páran Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébõl akik három vagy már több éve járnak a VW depo partyra. Azt kifogásoltuk hogy a VW depoban úgy írtátok a 2007/7. számban, hogy: " Gyalogos belépõ: 500Ft Autós belépõ: 2500Ft és nem így történt.Ha egy autóban 4-en ülnek akkor miért kell három embernek az autós belépõn kívül, még gyalogos belépõt is fizetni? Szeretném megtudni a ti álláspontotokat!
  Ezen kívül én és az egész társaság jól éreztük magunkat csak ezeket a dolgokat hiányoltuk vagy kifogásoltuk!
  Köszönjük a szervezõknek a közremûködést!

  #4344
  Lajos
  Adminisztrátor

  A hétvégén készült képek megtekinthetõk a http://www.htphoto.hu oldalon. Jó nézelõdést

  #4345
  Lajos
  Adminisztrátor

  Sziasztok.Parádi Gábor vagyok.Nagyon jól éreztem magam és az ismeröseim is Salgotarjánban a talin.Tény és való sokan voltunk.De volna egy két problémám és észrevételem.Sok volt a por és nem volt árnyék.Ami a fõ problémám és szeretnék vállaszt kapni rá hogy az Autó Szépségversenyen igaz sok kategória volt , szém szerint 13+1.Én is neveztem és indultam egy Golf 3 al.A zsüri meg nézte a kocsimat és nagyon tecet nekik pedig gyári volt kis optikai tuningal a Rendszáma GHB – 636.Milyen pontokat gyüjtöttem be az érdekelne és miért volt csak minden kategoriában 1 hely hirdetve?Lehetett volna 2 , 3, helyezet is.Aki igaz nem képet meg pezsgöt hanem legalább egy oklevelett vagy egy polot kapot volna.Ez igy elég gáz volt.Meg mi az hogy egy Bogár 2 kategoriát is meg nyert?Ez kicsit durva.Máskor jobban kéne szervezni.Azért kiváncsian várom a Szépségverseny eredményemet mit értem el és kb hanyadik lettem volna ha már 1 nem én lettem.Választ elöre is köszike.

  #4347
  Lajos
  Adminisztrátor

  Szia Gábor!

  Mi is sajnáltuk, hogy a salakos futópályáról felszálló por belepett egy jó pár autót. Jövõre itt kezdjük majd feltölteni a területet, és így áttevõdik a közlekedés a füves részre. Persze az is lehet, hogy addigra más borítást kap a futópálya.

  Fa ültetését nem tudjuk igérni, mivel a következõ idényben a pályán focimeccseket fognak tartani és gondolom annak egyik csapat sem örülne, ha az ellenfél mellett még a fákat is kerülgetnie kellene 🙂 Viszont délután 2-3 órától a jobb oldali lelátón már árnyék volt, reméljük jövõre az is elkészül és lehet majd használni.

  A pontszámodat illetõen nincs okod szégyenkezésre. A maximális 350 pontból 281-et kaptál, amihez tudni kell, hogy összesítésben is csak egy-két jármû tudott 300 pont fölé kerülni. Ezzel egyébként második helyezést értél el a Golf 3 kategóriában.

  A helyezéseket illetõen fontolóra vesszük az ötletedet, legalább egy oklevélnek mindenképpen bele kell férni a díjazásba.
  Az, hogy az egyik Bogár két kategóriában is nyert, teljesen szabályos. A zsüri nem tudhatta, hogy kit hoz gyõztesként a közönség, és a közönség sem tudta, hogy ki kapja majd a legtöbb pontszámot a zsûritõl.

  Üdv: szerk.

  #4350
  Lajos
  Adminisztrátor

  Kedves Tiszavasváriak!

  A felvonulás tavaly is szünetelt már, mert a városban olyan mérvû építkezések folynak, amelyek nem teszik lehetõvé ennek a programnak a zavartalan, biztonságos lebonyolítását. Amint elkészülnek a munkálatokkal, újból felvesszük a programok közé az autós felvonulást.

  Az ügyességi versenyre a Dolinkában nincs megfelelõ hely és azt is tapasztaltuk, hogy a tavalyi tóstrandi találkozón sem volt elég jelentkezõ erre a programra. Keressük a megoldást, hogy aki mégis szeretné ügyességét próbára tenni, az is tudjon valamilyen módon vetélkedni a többiekkel.

  A gyalogos belépõt illetõen nem értjük a problémát, hiszen eddig is kellett személyenként fizetni. (Autó + sofõr 2500, utas, vagy gyalogos 500 Ft). Ha effektíve nem gyalog, hanem utasként jössz be a talira, akkor is kell személyi belépõt fizetni. Ellenben tizen bezsúfolódhatnának egy kocsiba és csak 2500-at kellene fizetniük…

  Egyébként a helyszín szerintünk nem rosszabb, mint a tóstrand, és reméljük, hogy jövõre még jobb lesz, mivel folyamatosan zajlanak a felújítások.

  Üdv: szerk.

  #4351
  Lajos
  Adminisztrátor

  Sziasztok. Megkaptam az emailt, amit küldtetek a szépségversenyröl. És az elért helyezésem és pontom, ami nagyon jól hangzik. Lenne egy kérésem. Remélem tudtok rajtam segiteni. Emailban kérnék tőletek egy Valami formában megformált és megszerkesztett Igazolást vagy dokomentumot amit ki tudok nyomtatni, hogy Salgotarjánban a Szépség versenyen elindulam és részt vettem és ennyi pontott szereztem és Golf 3 kategoriában hanyadik lettem. Mégegyszer aRendszám GHB – 636. Golf 3. És HA kérhetem valmai logóval lássátok el. Nekem fontos lenne. JÓ emlék lenne. Már igy is van egy pár kupám. DE ez hiányozna csak.Köszi elöre is.

  Sziasztok

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.