Kezdőlap › Fórumok › Golfosok törzsasztala › Sárvédõív!
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2007-09-18-18:27 #4515
Lajos
AdminisztrátorÜdv Doki!
Megint én, most azt szeretném tudni, hogy az egyes golf müanyag sárvédõperemei passzolnak-e a Caddyre?
Láttam ilyeneket képeken, gondolom az elsõ simán de a hátsó is?
Köszi!2007-09-19-15:35 #4517Lajos
AdminisztrátorÜdVW József!
Mint írtad isa Caddy eleje stimmel a Golf I-essel. Én úgy emlékszem,hogy a hátsó íy viszont az elsõvel egyezik…Nincs más 5let, mint a rápróbálás,mint a ruhaboltban….Legfeljebb az ív alsó szélét kell ‘átszabni’ egy dekopír fûrésszel…
Sok sikert!
2007-09-19-22:39 #4518Lajos
AdminisztrátorSzia József!
Nekem van egy garnitúra jetta1 sárvédõív-át akartam szabni a golfom hátulját jettásra de meggondoltam magam-ha felpróbáltad a mûanyag ívet és passzol akkor küldj egy címet és elküldöm neked a mûanyag íveket…természetesen ingyen…legalább mi öregautósok segitsük egymást ha már a kereskedõk is-véges készletekbõl kifolyólag de,csak ami csemege-megpróbálnak lehúzni minket!!!!!
Tehát sok szerencsét!!!És gratulálok a caddy-hez!!
Üdvw:xatis Fegyvernek
Módosította: xatis, Idõpont: 2007.09.19 20:42
2007-09-19-22:42 #4519Lajos
Nekem van egy garnitúra jetta1 sárvédõív-át akartam szabni a golfom hátulját jettásra de meggondoltam magam-ha felpróbáltad a mûanyag ívet és passzol akkor küldj egy címet és elküldöm neked a mûanyag íveket…természetesen ingyen…legalább mi öregautósok segitsük egymást ha már a kereskedõk is-véges készletek véget de,csak ami csemege-megpróbálnak lehúzni minket!!!!!
2007-09-19-22:43 #4520Lajos
Nekem van egy garnitúra jetta1 sárvédõív-át akartam szabni a golfom hátulját jettásra de meggondoltam magam-ha felpróbáltad a mûanyag ívet és passzol akkor küldj egy címet és elküldöm neked a mûanyag íveket…természetesen ingyen…legalább mi öregautósok segitsük egymást ha már a kereskedõk is-véges készletek véget de,csak ami csemege-megpróbálnak lehúzni minket!!!!!
2007-09-19-23:36 #4524Lajos
AdminisztrátorKöszi!
Holnap lesz a napja, hogy felpróbálom az ívet egy ismerõs GTI-rõl ha jó lesz akkor szívesen veszem a felajánlásod!!
De csak ha elfogatsz valami cserébe…. Mondjuk egy kocka sört vagy valami hasonlót:silly:2007-09-20-00:47 #4525Lajos
AdminisztrátorSzép napot,estét!
Remélem sikerrel jársz és jó lesz az ív!
Azaz igazság hogy annyi a bibi hogy kék színre lefestette az elõzõ gazdája ugyhogy ezért sem kérnék érte bármit is….lesz még vele elég gondod:) de a szinétõl eltekintve bõven kifog téged szolgálni bárhogyan is!!
Du.6-tól a 30/4489865-ös számon elérsz!Elõtte is elérsz csak nem igazán venném fel mert…na mindegy szóóval 6-tól biztos hogy felveszem!!!Hajrá:xatis Fegyvernek
Módosította: xatis, Idõpont: 2007.09.19 22:48
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.