Segítség!

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4562
  Lajos
  Adminisztrátor

  Van egy 1.9 TD Vento-m,és a probléma a következõ.A kilóméteróra,a fordulatszámmérõ,és a fordulatszámláló nem megy(A számlálón elfolytak a számok),de ha az akksira ujra rárakom a sarut,akkor minden tökéletes,és szép addig a pillanatig,míg ujra le nem állítjuk a verdát!Valaki hozzá tud szólni?Esteleg ismerõs ez az eset valaki számára?

  Köszi.Sedanee.;)

  #4564
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Sedanne!

  Légy szíves ellenõrizd le a biztosítékokat! Nagy valószínûséggel a óra (Zeituhr) biztosítékját vágta valami haza! ilyenkor nincs belsõ világítás sem!
  Véletlenül nem volt valami villanyhegesztve(CO,AWI,stb) az autón?

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.09.29 14:54

  #4572
  Lajos
  Adminisztrátor

  Szia Doki!Az 1.9 TD-s Vento-s vagyok.Na szóval a kióméter-óra megvilágítás is jó,és a többi nem mûkszik!A km/h,a fordulat.De az üzemanyag,és a hõfok is mûkszik!Érdekes nem?
  Ha tudsz azért írj!SZia,Sedanee.

  Über Alles.

  #4573
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Dániel!

  A leírtakból úgy néz ki ,hogy a mûszeregységen belül van a gond…Ha jól emlékszem a régi mûszeregységeknél (kivéve: Digifiz) a tank- és hõfokmérõ egy 12voltos stabilizáló IC után volt kötve. De érdekes módon Neked pont ezek mûködnek…Célszerû lenne kioperálni az egységet és egy ügyes mûszerésszel átnézetni….

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.10.02 08:02

  #5800
  Lajos
  Adminisztrátor

  Sziasztok!

  Van egy 70-es évjáratú 12 voltos, dinamós VW bogaram, amelyhez keresek elektronikus töltésszabályzót, a mechanikus helyett. Aki már beszerelt ilyet, legyenszíves megadni a Bosch cég 10 jegyû sorozatszámát, amivel meg tudnám rendelni.

  Elõre is köszönöm

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.