www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Sharan izzitás

Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  Janii Schneider 10 hónapja telt el.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #14188

    admin
    Adminisztrátor

    Helló mindenkinek. Nekem olyan problémám van, hogy vw sharan 1.9 tdi afn motorkód 2000 évj. egyes séria(régi kasznis) motor indításánál az izzítás jelzõ lámpa nem villan fel, és nem is indul be a motor. Letiltja az adagolón a mágnesszelepet. Utána "gondol" egyet és van izzítás, és minden rendben. Ezt KB. 2 hete csinálja, szinte minden indításnál. Az inmobilizert monták, de az jó, mert mind a három kulccsal ezt csinálja. biztik rendben, hiába húzom le a komputerrõl az inmobilizert, és dugom vissza semmi változás. Majd egyszer, mint ha misem történt volna visszajön az izzítás és megy az autó. Ebben kérném a segítségeteket, mert már idegileg tönkrementem. A komputer hibalistája üres, mert megnézettem. A szerelõk meg azt mondták, kb 4-5 nap mire rájönnek mi a hibája, és a vele járó költségek. De sajna nem vagyok milliomos, hogy 80-100 E ft kifizessek. Ha valaki tud segíteni nagyon hálás lennék.Üdv.Zoli.

    Módosította: nagyzoli01, Idõpont: 2009.04.03 10:20

    Módosította: nagyzoli01, Idõpont: 2009.04.03 10:21

    Attachments:
    #14392

    admin
    Adminisztrátor

    [img size=400]https://www.vwdepo.hu/media/kunena/attachments/legacy/images/Elektrik_Relais_109_Bild.jpg[/img] Helló!!!!
    Én rájöttem a megoldásra,nekem a transporterem csinálta ugyan ezt,a biztositék táblában van egy 109-es relé azt kell megnézned.Forrasztási gondok vannak bennne.Érdemes újat venni bele.Nem drága 2400ft.

    #18727

    admin
    Adminisztrátor

    Ott a pont, a relé a hibás! DE! Ne vegyetek újat, felesleges. Egy pattitással lent van a teteje és újra kell forrasztani a kiolvadtforrpontokat. Ez az átok sajna melegszik és kiolvad az ón, utána pedig kontakt hibás lesz, 1-2 hónapot szivtam vele én is mire rájottem, én megkerestem, mi kattog, megtaláltam, majd szétszedtem a relét, 5 perc volt. 1 éve már és tökéletesen mûködik.

    Módosította: Phaser, Idõpont: 2009.10.08 01:35

    #53346

    MALICIA66
    Felhasználó

    Nekem is ugyanez aproblémám. Ha nincs izzítás visszajelzés, nem kap áramot az ECU és nem indul, csak forgat az indítómotor.
    Újabb kulcs elfordításra lehet hogy felvillan az izzítás visszajelző és indul az autó. Állítólag az enyémben 2005-ös gyártású Seat Toledo 2.0 PDTDI BKD motorkóddal.
    Mi az ami kiváltja ezt a 109-es relét az enyémben?

    hatvanhatbs@gmail.com

    #94411

    Fornosi Edina
    Felhasználó

    Üdv mindenkinek, már elég régi a topic,de talán tud valaki segiteni.Ugyanaz a probléma mint a topicnyitónak,izzitás nincs nem indul,aztán gondol egyet és igen.Nos a gond az,h ebben a sharanban nincs 109es relé(1.9 tdi 1999 évjárat). Van viszont egy 114es,egy 404es,egy meg még kettő fejből nemtudom de csak ennyi. Itt melyik mehet az izzitásra?Kérem valaki segitsen😭😭

    #132697

    Janii Schneider
    Felhasználó

    Sziasztok ugyan ez a problémam lenne hogy 109 es relé nincs ott ahol kéne de viszont 404 es van 114 meg még egy pár melyik lehet az amelyik az izzitásnak szükséges?

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close