SOS

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #8805
  admin
  Adminisztrátor

  SzeVWasz Doki!
  Van egy kis gondom. Tegnap reggel belémszálltak kerék a kerékbe a bal elsõ kerekem ütötték meg a jobb elsõvel. Az a problémám,hogy a kerekem teteje elég durván befelé dõl,csak nem tudom,mitõl.Lengõkar tök egyenes,telón nem látszik hajlás, a torony is a helyén van.Hol keressem azt a 2centit szerinted?Ja,kormányösszekötõ is rendben van.A kerékagynak az a része el tud görbülni,ahol a telóval csatlakozik?Másra már nem tudok gondolni.Esetleg az jó ötlet,ha rákötök egy kötelet és visszafelé meghúzatjuk?

  #8817
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Peti!

  Szerintem a teleszópszár hajolhatott el..De lehet,hogy a tengelycsonk fesõ széle deformálódott el…A hibás alkatrészt mindeképpen cserélned kell! A futómûvön mindenfééle egyengetés tilos! Olyan repedések indulhatnak meg egyengetés hatására, amik törésben végzõdhetnek!:angry:
  Jó lenne egy szakemberrel átnézetni a futómûvet és a vas elejét is! Lehet, hogy komolyabb a probléma, mint gondolod!

  #8831
  admin
  Adminisztrátor

  Köszi Doki!
  Közben megoldódott a probléma,3-szor szétszedtem és összeraktam,utána normálisan állt a kerék.Lehet,csak befeszült valami?Azért elmegyek futómûveshez.

  #8838
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Peti!

  A gólyaláb és a tengelycsonk felfogatásánál az M12-es csavarok furatai ‘engedtek’ és ezért állt ferdén a kerék! A futómûvest mindenképp keresd fel!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close