Szervó vétel

• This topic is empty.
9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok…

Kb két hónapja kérdeztem, mi lehet a baja a szervómnak,mert csak egyik irányba mûködik.Rájöttem,hogy a szivattyú nem lehet rosz,mert az egyik irányba mûködik…Vettem a héten egy használt szervõs kormánymûvet…Meg lehet valahogy állapítani,hogy jól mûködi,úgy hogy nem teszem be az autóba…

Mert január közepe fele fogom szétkapni a mocit felújításhoz,és akkor akarom kicserélni a szervót…

Elõre is köszi

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Isti!

Ha visszanézed a hozzászólásokat, válaszoltam is!
    A kormánymûvet ellenõrizni csak mûködés közben (vagyis beszerelve) tudod! Érdemes lett volna tudnod, hogy milyen (pontosan mekkora nyomáson üzemelõ) szervószivattyúval üzemelt! Tudomásom szerint csak nyomásértékbõl 3 fajta van: 80, 90 és 140 bar-os…A többi már csak a csövek állásában és a felfogatásban különbözik…

Lajos
    Adminisztrátor

Van 3 fajta szervó is a golf 2-höz a 80,90, és 140 báros szervó??Vagy csak a szivattyúk különböznek…

Az elég lenne ha lefényképezem a szervót amit vettem,meg megadom a kocsi adatait…Abból kiderülne ,hogy jó szervót vettem?? Meg arra is gondoltam,hogy egy szimeringet kicserélek,ami föllül van ahol rácsatlakozil a kormány csonkja (mert azt egyszerû kicserélni) egy hibalehetõség legalább ki lenne zárva…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Isti!

Egyszerû matek az egész: hogyan tudna dolgozni egy 140 bar-os kormánymû egy 80 esetleg 90 bar-os szvattyúval?!:S
    Ezért írtam, hogy kellett volna tudni, hogy mekkora nyomású szvattyúval "dolgozott" a vásárolt kormánymû!

A fényképbõl nem derül ki semmi! Leginkább a rászegecselt cikkszámból!
    Fontos tudni, hogy a kormányoszlop szimeringje nem létezik javítókészletben! Másik gond vele,hogy nem egyszerû, hanem két vállas és nyomásálló szimeringrõl van szó…

Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.12.24 12:59

Lajos
    Adminisztrátor

Szia DOKI…

Ez annak a száma amit vettem…….

Leírtam a rászegecselt cikkszámot:191 422 055B
    5L 4B

Megnéztem a többi számot is a szervón: 22 -7 2
    191-422-055 USA
    XTR
    meg még bele van ütve,hogy GT

Az én autóm 86-os,1.6 GTD

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW, Isti!

Sajnos én csak 191 422 061M-est ismerek… Több infóval nem tudok szolgálni…

Lajos
    Adminisztrátor

csináltam pár képet a szervóról…Remélem G2 szervót vettem!!!:S

csak nem tudom betenni a fórumhoz..túl nagy a kép..

Módosította: Isti20, Idõpont: 2007.12.27 18:23

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Isti!

Van egy oldal, asszem a képfeltöltés.hu, ahová feltöltöd a képet és ide csak a linket írod be,így nem foglal helyet és elfér!B)
    Ja! És meg is tudjuk nézni!:laugh:

Módosította: Doki69, Idõpont: 2008.01.03 19:42

Lajos
    Adminisztrátor
9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.