talalkozo

• This topic is empty.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

sziasztok!olvastam a forumon az salgotarjanni értékelést.akkor is a hely nem volt jo,jövöre se lessz árnyék a látogatoknak,és az a másik fele egy mentö autot se láttam a közelbe ha valaki rosszul let volna mi lett volna a megoldás,nem az a lényeg mennyi jegy kell ell hanem,hogy biztonságos legyen a buli nagyon sokan voltak a talin,és tavaly a to strandon fürödni is lehetet sokkal jobb volt a hely,persze kisebb lett a strand de biztos megoldhato lene!!!ott nem volt por meg volt árnyék is én sok embertöl halottam ha jövöre is ott lesz a focipályan ök nem jönnek,és ez a fontos,hogy az ember agy ne fölyön meg nem az hogy menyi jegy kelt el.

Lajos
    Adminisztrátor

Szia!

Sajnos a stranddal az a gond, hogy ennyi autó ott élére állítva sem fért volna el…Nem beszélve az emberekrõl… A strandon sem volt mentõautó tavaly…Itt azért még elfértünk. Az idõjárásfelelõssel volt 1 kis gond, mert az egész heti borús-esõs idõ után szikrázó napsütést ‘varázsolt’ a Party napjára és csak a hõfokot számolta el…Ez azért megbocsájtható,nem?

Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok!

Mi vittünk sátrat, az alatt egész jól elüldögéltünk :laugh: Ott volt a lelátó is… szóval szerintem nem volt annyira vészes.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.