Tárcsafék

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4658
  Lajos
  Adminisztrátor

  SZIASZTOK!

  Aztakarom kérdezni hogy egy 1990-es vw 1.6TD SB-jelû passatra lehet e hátulra tárcsaféket tenni haigen akkor hogyan és mijet?
  :whistle: esetleg bontóból?

  #4660
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Tibor!

  Lehetni lehet, csak nem biztos, hogy szabad! Ha az autód 2007 május óta volt mûszaki vizsgán, akkor az adatlapra felkerült, hogy hátul dobfék van rajta. Emiatt a következõ vizsgát meg fogják tagadni, mert nem típusazonos! Hiába VW fék, hiába jobb,stb. akkor sem engedik át! Agyatlanság magyar módra!
  Szerkezetileg lehet cserélni a féket tárcsafékesre (mivel volt ilyen széria) ! Neked bármelyik B3(malac)-B4-es(mosolygós,vagy rácsos) Passat fékje megfelel, akár az ABS-es is legfeljebb a jeladó gyûrût le kell mûteni az agyról…Viszont minden alkatrésze kell! A tengelycsonktól, a kézifékkötélen át a fékcsövekig (már ami a futómûvön van a gumicsõtól a nyeregig, az összes csavarig mindenre szükséged lesz. Majd figyelj arra is ,hogy Neked 4 felnicsavaros féktárcsa kell!

  Sok sikert!

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.10.23 08:20

  #4662
  Lajos
  Adminisztrátor

  Köszönöm az infót ezek szerint nem müködik a dolog 2007- 09-es müszakiviszgával.

  #4663
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Tibor!

  Lehet, hogy mûködik, ha az éven még megbukik ez az ‘új’ vizsgarendszer…Ha van ismerõsöd a vizsgasoron, akkor esetleg elfér,bár nem tudom javasolni, hogy egy esetleges megbuktatást bevállalj!

  Ez Magyarország! 2007-ben!

  :sick:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.