TD vento alapjárat

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! TD vento alapjárat

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #9158
  admin
  Adminisztrátor

  Hello Doki!
  Van egy 1,9 td ventom 93-as aaz motorkód,az lenne a gondom hogy hidegen olyan 500száz körüli a fordulatszámom dúsitóval vagy nélküle is,5-10perc múlva egy relé csattan és akkor lesz 950 ezt hogy lehetne megoldani hogy,inditás után emelje meg az alapjáratot ne 5-10perc múlva?
  elöre is köszönöm

  #9163
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Csaby!

  Kicsit harcolni kell vele! Ugyanis meg kell nézned ,hogy a biztosítéktábla relésorában a 12-es reléhelyen (alsó sor jobb széle) milyen relé van betéve. Ha szürke színû és csak négy lábacskája van, akkor az csak ki- és bekapcsol.Ha 143-as a száma és fekete(és sok lába van),akkor azt kiveszed és egy Golf I-II-es dízelét teszed a helyére.
  A vezérlõegység fennt van a biztosíték tábla tetején , és 106,vagy 120-as szám van rajta. akkor ezt kiveszed és kihajtod az 50-es és a W jelû lábakat, hogy azok semmiképpen ne érinkezzenek a foglalattal.

  Ez a vezérlés a környezetvédelem áldozata, mivel a motor beindítása után még 2-7 percig(!) izzít. Mivel jelentõs az áramfelvétel, igénybe veszi a generátort és a villlamos rendszert is, de az izzító gyertyákat pedig tönkre teszi, bármilyen márkát is teszel bele.
  Ezért kell kiiktatni… Egy dízel Felicia majdnem 1 literrel ‘evett’ kevesebbet a fenti kiiktatás után…

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.