Tuning!!!

 • This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #5987
  admin
  Adminisztrátor

  sziasztok!

  Következõ "problémám" lenne!Van egy 1.6-os II.Golf!nagyon jó állapotban van, de szeretném a külsõt egy kicsit feldobni,(tuningolni),de max.150000 ft-ig!Felni már van!!!mit lenne érdemes csinálni rajta???ja, és ne legyen túl hivalkodó!

  Köszi!

  Üdvw mindenkinek!

  #5989
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Tamás!

  Az újságban hirdetõ tuningcégek kínálatából mazsolázz! Nem ismerjük az ízlésedet!B)

  #5991
  admin
  Adminisztrátor

  Ebben igaza van a dokinak,hogy nem tudhatjuk az ízlésed.

  De amikor én nekikezdtem a "tuningnak" ami még nem fejezõdött be,mert még vissza van egy gyöngyház fekete fényezés, (meg volt moci + turbó felújítás is) én rengeteg képet videót néztem a neten,meg persze a depó-ból nézegettem a szebbnél szebb verdákat.Nekem inkább a gyári tuning tetszik a golf II-eken, én GTI vagy G60 íveket és küszöböket teszek a gépre,nagylökössel,széles koptatóval már megvan,és mindezt a kocsi színére fogom fényeztetni(minden mûanyag fekete lesz mint az autó),kristálylámpák nagyot dobnak a gépen,jel nélküli rács sötétítés,ültetés és még sorolhatnám a jobbnál jobb cuccokat.Csak az a lényeg hogy ne essen át az autó a "ló túloldalára",mert ha sok minden van az autón akkor gagyi lehet a végeredmény,inkább legyen letisztult a vas,jelek jukak emblémák eltúntetve a kaszniról.Nah meg a felniválasztás az nagyon nagyot dob a gépen,azt kell eltalálni nagyon….Nézelõdj a register autói közt van sok jó gép "ÖTLETALANYT"

  #5996
  admin
  Adminisztrátor

  Üdvw!

  Én clear stílus híve vagyok. Tehát le lesz pucolova a verda, amennyire csak lehet és van spoiler készletem is:) Én inkább a motor tuning terén vagyok tanácstalan. Hogy mit és mennyire…………..szabad, vagy érdemes, mert nem akarom kínyírni a verdát, de jó lenne valami kis plussz LE.

  #5999
  admin
  Adminisztrátor

  üdvw

  Nekem a lecsupaszitott dolgok és a cultos jellegú dolgok jönnek be.Ültetés,kis alufelni(13- 14",csak gyári kaszni(kislökös,SEMMI spoiler).szinte gyári belsõ(max egy normális fejegység)+ami fontos, a g1 gti gyári sportkormány,vagy vmi fa.Na nekem ez tetszene a golfomon.Igen csak teteszene mivel még gyári.Sajna.A motorhoz nem sokat értek tuning szinten,de gt-s kódú 1.3 as (60 paci) sem egy erõmû,de megy.Egyet már totálkárra törtem mert az is ment… Nem egy 1.8,vágkép nem vr6 de nem is vsgyok mohó.

  Módosította: nándi_85, Idõpont: 2008.03.20 16:52

  #8199
  admin
  Adminisztrátor

  Üdvw!

  Nekem egy kis G1-es Cabriolet-em van. Úgy gondolom, hogy a gyári karamnn szélesítések igazán feldobják, egy szép fényezés, egy kocsihoz, illetve ízléshez illõ felni garnitúra, és talán több nem is kell. Természetesen ez egyéni vélemény. Lehet, hogy egy nyomtáv szélesítés is elfér… 😛

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close