Ülés??

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 38
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7115
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok!

  Kettes golf Gti-m van, 1989-es! Az idõ már erõsen megviselte az elsõ üléseket, szeretné kicserélni de nem találni megfelelõt használtan sajnos! Ezért azt szteretném kérdezni, hogy valamelyik testvérmárkának Audi, Skoda jó-e az ülése bele? Esetleg hármas golf vagy milyen átalakításokkal (üléskonzol) lehet belerakni valami szép sportülést?

  Köszi![color=#FF6600][/color]

  #7125
  admin
  Adminisztrátor

  Szia!
  Bár nem tudok válaszolni a konkrét kérdésedre,de az újra kárpitozás is egy alternatíva.
  Én pár hete kárpizotattam át az enyémeket,maradt a mûbõr hátsó rész,csak a szövetet cserélték ki,meg a szivacs egy részét. 12 ezret fizettem két elsõ ülésért.

  #7128
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW András!

  Lehet,hogy a Péter alternatívája lenne Neked is a megfelelõ. A Golf IIesek üléssínje kb 5-7 centivel vékonyabb a Golf III-asokénál…Ott már lakatosmunkára is szükség lesz!

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2008.06.04 09:19

  #7134
  admin
  Adminisztrátor

  Nem egy bonyolult a III golf üléseket beleszabni,ugyanis egyik oldalt kell cak az üléssint elvágni ás újrahegeszteni.A hátsókat meg egy az egyben bele lehet rakni.Nekem is igy van belerakva.

  #7135
  admin
  Adminisztrátor

  lenne egy elado ülésgarnim.

  #7655
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok én is ezzel küzdöm:( eladtam a G II-mbõl az üléseket most meg nem találok megfelelöt a helyére azt mondják a szakik nem jó a G III-as ülése A G II-be na most mi van igazából nincs kedvem szétmetélni meg heggeszteni azért hogy a III-as ülése beleférjen Golf II ülés meg nincs ami megfelelne csak hulladék van sok sok forintért valaki tud adjon tanácsot mit tegyek;) (Vagy gyujcsam fel az egészet:( :woohoo: ) Köszönöm:Pista.

  #7658
  admin
  Adminisztrátor

  Szia!

  Vegyél egy donornak valót…én sem találtam jót,ha csak G.I.-é van az sem nagy baj csak az alsó állitó kart kell átteni a másik oldalra.
  Nem kis dolog szép és jó üléseket venni….én találtam audi6,polo üléseket jó áron ha érdekel megadom az elérhetõséget ha Debrecen nem nagy távolság.

  #7675
  admin
  Adminisztrátor

  Szia! Köszönöm szépen sajna nagy távolság nekem Debrecen föleg igy ülés nélkül lenne az Ceglédrõl mert ami benne volt azt már eladtam:( Hát nem könnyû ülést találni G II-be de szerintem marad a G III-as ülés átalakitás pedig már elegem van a folyamatos metélésböl és heggesztésböl:blush: de ha nincs más választás csak mostmár keresnem kell egy szakit aki legyalább csinált avagy látott hasonló dolgot :S .Mert a több kárt csinálunk mint hasznot ebböl már elég na és persze kemény FT-ért sajnos 🙁 Mégegyszer köszönöm SzeVWasztok:VW PISTA:evil:

  #7678
  admin
  Adminisztrátor

  Hy!

  Hát nekem is sajnos van ez a problémám hogy az elsö ülések ótvarok!:(
  A hátsó tökéletes!
  Nem tudom mennyibe lenne az ujrakárpitozás,de inkább effelé hajlom.Mert akkor már áthuzatnám vmi szép szürkére.
  Kb mennyibe fájhat az ujrakárpitozás?
  Mübör vs szövet?Mekkora különbség van köztük árban?

  #7679
  admin
  Adminisztrátor

  Csácsá:) Nekem nem is a gyári ülések voltak benne már igy vettem recaro volt belefaragva nagyon jó volt meg kényelmes is csak a magasságát nem lehetett állitani ezért nem volt jó nekem. Na meg egy kárpitozás azért ráfért volna:dry:ha nagyon igényesek akarunk lenni. Valaki tudna segiteni abban, hogy Golf III-as üléssel mit kell csinálni pontosan hogy a Golf II-be bele passzoljon mert lehet megcsinálom én egyedül:blush: Köszönöm: VW Pista:evil:

  #7686
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Pista!

  A Golf III-asok ülésvezetõ sínje szélesebb vagy 4-6 centivel! Ezt a ‘méretkülönbséget’ kell kivágni az ülés hátsó lábából.

  #7687
  admin
  Adminisztrátor

  Egy kis átalakítással bele lehet szabni a hármas golf üléseket is.Nekem is olyanok vannak benne. Kb. 2-3 óra volt míg beleszabtam.

  #7688
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok:cheer: Na végre valaki elárulta azt hogy hogyan kell megoldani. Mégegyszer nagyon köszönöm szépen a segitséget Sziasztok VWPista:evil:

  #8195
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok!

  Nekem 2-es Passatom van, én beleraktam a 3-as Golf ülését. A Golf üléseinek a kézifék felõli lábai terpesztenek 6 vagy 7 centit, nem emlékszem (de ha érdekel valakit, lemérem). Én levágtam a lábat, levágtam egy pálcát, ami az elérendõ méretre volt vágva, villannyal ráfogattam mindkét lábra, szemre belõttem a dõlését, és köszöni szépen, azóta is jól van. 🙂
  Amúgy kb 1 hónapja adtam el az egyik menõ licitálós oldalon egy magasságállítós plüss vezetõülést 5-ért. Hogy nem csapott le rá senki…
  Csak egy valamire figyeljetek, mert én elnéztem: ha 3 ajtósból van az ülés, akkor a döntésnek a fogóját rövidebbre kell vágni, mert belekaszál a b oszlop kárpitjába. Mint nekem…

  Doki:
  valahol az oldalon olvastam, hogy ha turbós dieselre szívó kipuffrendszert rakunk, meghal a motor. Ezt hogy érted? Neked szívó volt, ráaggattam a turbós cuccokat (motorszám nem változott), és a nemrég vásárolt rendszer elejét átheggesztettem. Igaz, 3-adikban fütyül a hátsó dob, nem fér ki a füst. 🙂 De miért hal meg?

  Üdv: Gábor

  Módosította: Redeemer1984, Idõpont: 2008.08.16 16:48

  #8205
  admin
  Adminisztrátor

  Hello!
  Az ülésekkel kapcsolatban lenne nekem is kérdésem.
  Hol lehet ilyen kárpitos,ülés javítót találni?

  Módosította: germinator, Idõpont: 2008.08.31 11:45

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 38
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close