Kezdőlap › Fórumok › Technikai segítség › Beltér › Ülés??
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-06-02-20:12 #7115
admin
AdminisztrátorSziasztok!
Kettes golf Gti-m van, 1989-es! Az idõ már erõsen megviselte az elsõ üléseket, szeretné kicserélni de nem találni megfelelõt használtan sajnos! Ezért azt szteretném kérdezni, hogy valamelyik testvérmárkának Audi, Skoda jó-e az ülése bele? Esetleg hármas golf vagy milyen átalakításokkal (üléskonzol) lehet belerakni valami szép sportülést?
Köszi![color=#FF6600][/color]
2008-06-02-22:46 #7125admin
AdminisztrátorSzia!
Bár nem tudok válaszolni a konkrét kérdésedre,de az újra kárpitozás is egy alternatíva.
Én pár hete kárpizotattam át az enyémeket,maradt a mûbõr hátsó rész,csak a szövetet cserélték ki,meg a szivacs egy részét. 12 ezret fizettem két elsõ ülésért.2008-06-02-22:56 #7128admin
AdminisztrátorÜdVW András!
Lehet,hogy a Péter alternatívája lenne Neked is a megfelelõ. A Golf IIesek üléssínje kb 5-7 centivel vékonyabb a Golf III-asokénál…Ott már lakatosmunkára is szükség lesz!
Módosította: Doki69, Idõpont: 2008.06.04 09:19
2008-06-02-23:37 #7134admin
AdminisztrátorNem egy bonyolult a III golf üléseket beleszabni,ugyanis egyik oldalt kell cak az üléssint elvágni ás újrahegeszteni.A hátsókat meg egy az egyben bele lehet rakni.Nekem is igy van belerakva.
2008-06-02-23:38 #7135admin
Adminisztrátorlenne egy elado ülésgarnim.
2008-07-03-09:31 #7655admin
AdminisztrátorSziasztok én is ezzel küzdöm:( eladtam a G II-mbõl az üléseket most meg nem találok megfelelöt a helyére azt mondják a szakik nem jó a G III-as ülése A G II-be na most mi van igazából nincs kedvem szétmetélni meg heggeszteni azért hogy a III-as ülése beleférjen Golf II ülés meg nincs ami megfelelne csak hulladék van sok sok forintért valaki tud adjon tanácsot mit tegyek;) (Vagy gyujcsam fel az egészet:( :woohoo: ) Köszönöm:Pista.
2008-07-03-11:38 #7658admin
AdminisztrátorSzia!
Vegyél egy donornak valót…én sem találtam jót,ha csak G.I.-é van az sem nagy baj csak az alsó állitó kart kell átteni a másik oldalra.
Nem kis dolog szép és jó üléseket venni….én találtam audi6,polo üléseket jó áron ha érdekel megadom az elérhetõséget ha Debrecen nem nagy távolság.2008-07-04-20:04 #7675admin
AdminisztrátorSzia! Köszönöm szépen sajna nagy távolság nekem Debrecen föleg igy ülés nélkül lenne az Ceglédrõl mert ami benne volt azt már eladtam:( Hát nem könnyû ülést találni G II-be de szerintem marad a G III-as ülés átalakitás pedig már elegem van a folyamatos metélésböl és heggesztésböl:blush: de ha nincs más választás csak mostmár keresnem kell egy szakit aki legyalább csinált avagy látott hasonló dolgot :S .Mert a több kárt csinálunk mint hasznot ebböl már elég na és persze kemény FT-ért sajnos 🙁 Mégegyszer köszönöm SzeVWasztok:VW PISTA:evil:
2008-07-05-00:04 #7678admin
AdminisztrátorHy!
Hát nekem is sajnos van ez a problémám hogy az elsö ülések ótvarok!:(
A hátsó tökéletes!
Nem tudom mennyibe lenne az ujrakárpitozás,de inkább effelé hajlom.Mert akkor már áthuzatnám vmi szép szürkére.
Kb mennyibe fájhat az ujrakárpitozás?
Mübör vs szövet?Mekkora különbség van köztük árban?2008-07-05-09:01 #7679admin
AdminisztrátorCsácsá:) Nekem nem is a gyári ülések voltak benne már igy vettem recaro volt belefaragva nagyon jó volt meg kényelmes is csak a magasságát nem lehetett állitani ezért nem volt jó nekem. Na meg egy kárpitozás azért ráfért volna:dry:ha nagyon igényesek akarunk lenni. Valaki tudna segiteni abban, hogy Golf III-as üléssel mit kell csinálni pontosan hogy a Golf II-be bele passzoljon mert lehet megcsinálom én egyedül:blush: Köszönöm: VW Pista:evil:
2008-07-05-21:12 #7686admin
AdminisztrátorÜdVW Pista!
A Golf III-asok ülésvezetõ sínje szélesebb vagy 4-6 centivel! Ezt a ‘méretkülönbséget’ kell kivágni az ülés hátsó lábából.
2008-07-06-01:19 #7687admin
AdminisztrátorEgy kis átalakítással bele lehet szabni a hármas golf üléseket is.Nekem is olyanok vannak benne. Kb. 2-3 óra volt míg beleszabtam.
2008-07-06-09:11 #7688admin
AdminisztrátorSziasztok:cheer: Na végre valaki elárulta azt hogy hogyan kell megoldani. Mégegyszer nagyon köszönöm szépen a segitséget Sziasztok VWPista:evil:
2008-08-16-00:50 #8195admin
AdminisztrátorSziasztok!
Nekem 2-es Passatom van, én beleraktam a 3-as Golf ülését. A Golf üléseinek a kézifék felõli lábai terpesztenek 6 vagy 7 centit, nem emlékszem (de ha érdekel valakit, lemérem). Én levágtam a lábat, levágtam egy pálcát, ami az elérendõ méretre volt vágva, villannyal ráfogattam mindkét lábra, szemre belõttem a dõlését, és köszöni szépen, azóta is jól van. 🙂
Amúgy kb 1 hónapja adtam el az egyik menõ licitálós oldalon egy magasságállítós plüss vezetõülést 5-ért. Hogy nem csapott le rá senki…
Csak egy valamire figyeljetek, mert én elnéztem: ha 3 ajtósból van az ülés, akkor a döntésnek a fogóját rövidebbre kell vágni, mert belekaszál a b oszlop kárpitjába. Mint nekem…Doki:
valahol az oldalon olvastam, hogy ha turbós dieselre szívó kipuffrendszert rakunk, meghal a motor. Ezt hogy érted? Neked szívó volt, ráaggattam a turbós cuccokat (motorszám nem változott), és a nemrég vásárolt rendszer elejét átheggesztettem. Igaz, 3-adikban fütyül a hátsó dob, nem fér ki a füst. 🙂 De miért hal meg?Üdv: Gábor
Módosította: Redeemer1984, Idõpont: 2008.08.16 16:48
2008-08-17-17:25 #8205admin
AdminisztrátorHello!
Az ülésekkel kapcsolatban lenne nekem is kérdésem.
Hol lehet ilyen kárpitos,ülés javítót találni?Módosította: germinator, Idõpont: 2008.08.31 11:45
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.