www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Üzemanyag, te drága!

Kezdőlap Fórumok vwdepo.hu online Cikkek megvitatása Üzemanyag, te drága!

12 bejegyzés megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7859
  admin
  Adminisztrátor

  Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: [url=https://www.vwdepo.hu/index.php?option=com_content&task=view&Itemid=52&id=343]Üzemanyag, te drága![/url]

  Helló minden dííízelesnek!

  Érdekes a cikk, és egyetértek vele,az utolsó betûig!
  Még annyit tennék hozzá, hogy baj van a mennyiséggel is.Mert az 1 liter nem mindig 1 liter!!!

  Ezt a kétütemû szintetikus motorolajat viszont nem hallottam még!
  Miért jó?
  Hogyan adagoljam?

  Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!

  Kitartás és occsó naftát!

  #7861
  admin
  Adminisztrátor

  Hali, Az üzemanyag ára a magyar átlagfizetéshez képest tényleg magas, sõt mindig is magas volt. De. A világpiacon most ugrásszerûen nõtt meg az olaj ára, így 25-30%al kerul tobbe szinte mindenhol az üzemanyag. Ezzel szemben M.o.-n évek ota 8-9%os az áremelkedés, ami még az infláció mértékét sem haladja meg. Azert ez annyira nem vészes. Csak ez fáj a legjobban:)

  #7864
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Dávid!

  Az adagolósom 1:100 arányt javasolja kezdetnek, majd át lehet térni az 1:200-as arányra!
  A kutaknak is élni kell valamibõl, ezért nem 1 liter az 1 liter, sajnos!

  Balázs!

  Kicsit számolj utána, hogy a német átlagkereset 2000 EUR. Míg a magyar nem éri el az 500-at sem! Tehát a fizetésbõl hány liter naftára futná a németnek és mennyire a magyarnak? A hírek felét nem szabad elhinni!:sick: Az merõ propaganda duma! De ne menjünk bele a politikába, mert hánynom kell!:sick: :pinch: :S :dry:

  #7869
  admin
  Adminisztrátor

  Ha valóban úgy lenne, hogy ennyire drágálják, akkor csökkenie kellene a közúti forgalomnak 🙂

  A másik kedvencem, hogy a családok egyre jobban elszegényednek. (mondjuk ezt mindenki érzi)
  De azért meglehet nézni a nagy multik parkolóját. Szinte mindig tele van. Itt azért vannak ellentétek.

  Mielõtt bárki leszólna h búrzsúj gazdag gyerek vagyok, jelzem h nem. Ez csak egy meglátás.

  Ettõl függetlenül az üzemanyag drága. De amíg nem lesz ellene nagyobb fellépés nem fogják lentebb vinni.

  Módosította: mobala, Idõpont: 2008.07.21 10:00

  #7879
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Balázs!

  A dolgok nem kifejezetten így történnek! Ugyanis az önkormányzatok is ludasok ebben! Sok helyen kitalálták, hogy nyereségessé teszik a tömegközlekedést! Ez agyrém! Sehol a világon nincs olyan város ,ahol talán nullszaldós lenne, de a pénzéhes idióta önkormányzati valakik kitalálták!
  Egy négytagú család havi tömegközlekedése több mint 25 ezer magyar forint. De ezért a pénzért idõhöz van kötve, lekési, a járat soha nem pontos. Sokan úgy gondolták, hogy elõveszik a vasat a garázsból, mert ígyis-úgyis fizetni kell rá, akkor legalább fusson! Ezért inkább járnak autóval, szabadabban, kivéve amikor a dugóban dekkolnak. Azért a lóvéért megszokták az autózást (olyan snassz) és semmi pénzért nem ülnének vissza a bmv-be(busz-metró-villamos)!
  Én azt a minisztériumi akárkit rúgnám fel, aki kijelenttette, hogy: -Mennyi autó szaladgál az utakon! Ezeknek van pénz a zsebükben, tehát el kell venni tõlük! Most ez megy!
  A rendõrök minden szarért halálra büntetnek(hazafelé engem is megvágtak 4 rongyra, mert az ablakban volt a rendszámom!)!
  A mûszaki vizsgákon mindenbe belekötnek, csak bukjon az autó, mert a bukott vizsgadíj is ugyanannyi és még egyszer minimum vissza kell vinni az autót! Ha nepper viszi, akkor a bontószökevény is átmegy, életveszélyes állapotában(csak kár, hogy utána nem azt üti el, aki átengedte a vizsgán!)!
  Ok(ád)mányirodán mindenért fizess, bármi is legyen!
  A biztosítóknál csak addig vagy jógyerek, amíg fizetsz! Ha nekik kell, a csillagot is lehazudják az égrõl!
  A zöldkártya is pofára megy! Csak nézz jobban szét!

  Ezekbõl a lóvékból az állam is zsebre teszi a magáét és a többi is! Tehát lehúzás ,ugye!
  Csodálkoznak meg sírnak a sok kölföldi rendszámú(szlovák,román,angol,francia,amerikai) autóban ülõ magyar miatt! Mert az a lóvé nem az õ zsebükbe vándorol! A kisembereknek is egyszer elegük lesz ebbõl!

  #7880
  admin
  Adminisztrátor

  Ez mind igaz. Ez tudjuk, hogy az autós tárasadalmat lehúzzák. Pont most csinálunk egy autóban tipusazonos motorcserét. Eredetvizsgáról elküldtek a kpm-hez, hogy állapítsák meg h megfelelõ e a motor. Akkor mindek eredetvizsga?

  Szar ez az egész úgy ahogy van. Iskolát végzett (?) emberek ülnek fenn, akik nem értenek hozzá.

  Ma olvastam az index.hu-n, hogy jön egy olyan szabály, ha elöl nincs fenn a rendszám a rendõr köteles kivonni a kocsit a forgalomból. Ehh…

  #7888
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Balázs!

  Akkor én örüljek, hogy egy feljelentésem 10 rongyba fájt, a Party-ról hazafelé Pétervásárán meg 4 rongyba?!
  Ha pl egy Touareg-gel, vagy Q7-essel mentem volna, hozzám se szóltak volna…Tehát ez is pofára…Hánynom kell…:sick: Elõtte másfél évig jártam rendszám nélkül és soha nem érdekelte õket, pedig igazoltattak párszor!
  A rendõrõk meg csodálkoznak,hogy úton-útfélen utálják õket! Ami teccik, hogy már saját kollégájukat is meg kell büntetniük, ha hibázik! Mikor jutunk majd oda, hogy egy lószarrugdosó rendõr elveszi a kapitány jogsiját mert gyorsan hajtott?! :woohoo: Szerintem soha!:S Belgiumban ez megtörtént 20 éve! A kisrendõrt senki sem bántotta! Itthon kinyírnák a fejesek, mint a papírkutyát!:blink:
  A velejéig rohadt az egész, ettõl jobbat nem is várhatunk!
  A másik dolog, hogy a szétkúrt költségvetést kell befoltozni, tehát ez a lóvé oda megy.
  Tehát nemcsak a hiányzó rendszám miatt fogják kitiltani az autót, hanem az elrepedt szélvédõ és a nem megfelelõ fólia miatt is! A xenon fényszóró még kérdéses! Itt újra visszaköszön a 20 évvel ezelõtti baromkodásuk a pótféklámpával! Egész európa rajtunk röhög!
  Egy kis adalék! A mentõdoboznak nem ellenõrizhetik az érvényességét,csak a meglétét! Ez nincs a KRESZ-ben!
  Undorító! A saját, befizetett, adónkból fizetett senkik minket bactatnak!:sick: És még mi segítsük a minkájukat! Ezért?! Tudod mikor!

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2008.07.22 12:06

  #7891
  admin
  Adminisztrátor

  Egyik srácnak pont most vették el a forgalmiját, mert xenon volt a golf 3-ban. Vicces.

  Ez sajnos így van. De mindenki csak a másiknak mondja a baját. Birkák vagyunk. Senki nem fog össze senkivel. ez van…

  #7894
  admin
  Adminisztrátor

  😉

  Köszi Doki!

  Kipróbáltam, talán kicsit csendesebb is lett a holmi!

  Kitartás!

  #7914
  admin
  Adminisztrátor

  Egy olyan úton mentünk 4 autóval egymás után ahol este 10-reggel 6ig 30 al lehet menni. elöl infinity ment 3500as motorral, utána meg m3 kb 120al, mi egy új skodában ültünk, és a mögöttünk lévõ régi passatot állította meg a rendõr aki kb 40el ment:D:D az milyen?

  #7938
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Tegnap délután hívott Újpál Bandi barátom, hogy kanyarodás közben belement egy másik autó. Hogy hogynem, odakeveredett két rendõr is, akik a helyszínelés és egyéb segítség nélkül rögtön belekötöttek mindenbe…Biztos túl gyorsan ment, nem tette ki az irányjelzõt, meg különben is nem gyári a kipufogó, a kormány a felni, úgyhogy örüljön, hogy nem veszik le a rendszámát?! Azt hiszem, én azonnal a parancsnokánál kötöttem volna ki egy zaftos feljelentéssel! Mit képzelnek?! Lassan oda jutunk, hogy lelõnek a nyílt utcán, mert nem tetszünk?!
  Ez a Magyar Demokrácia a XXI. században! :sick: Ez undorító!

  #8487
  admin
  Adminisztrátor

  sziasztok olvastam a cikket régebben is most ujra megnéztem mert üzemanyag szürö csere elött állok!én molnál tankoltam régen,most ömv-nél!az is a kérdésem ti hol tankoltok dizelhez folyékony "mannát"?vagy honnan tankoljak akkor szerintetek!?nekem is van rendörsztorim!elfogult is lehetek mert rühellem mindet,akkor is rühellném a vw-je lenne mindegy!multkor igazoltatás volt debrecen kivezetö részein,itt debrecenben már kocsibol igazoltatnak,és hátradöntik az ülést is az RS octaviában igy járöröznek!igazoltatásnál,5ször megkérdezte be volt e kötve az övem mert mikor megálltam kikapcsoltam az övtáska miatt hogy elövegyem a fecniket!az 5iknél megkérdezi hogy nem csak oda volt téve az öv?mondom biztos ur ez nem lada(2es golf) itt visszacsévél a csat…benézett és a válasz:-rendben további jó utat.baszogatni akart és beforgatni,de nekem minden hétvégén van dolgom velük,vagy biciklivel vagy gyalog.kerékpárom épitett cruiser csak egy fékje van,de lámpa van."most elengedjük jozsef de a hátso féket szerezze be" és csak álltam nem is mentem…dehát éljen a magyar rendörség!

12 bejegyzés megtekintése - 1-12 / 12
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close