váltó

• This topic is empty.
11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok!
    Tudja valaki,hogy a Polok melyik évjárattól 5 sebességesek?Nekem egy G.II.1.3-ba kellene váltó de 5 sebességes!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW!

Pontos adattal nem szolgálhatok de kb ’89-tõl szerepelnek a kínálatban. A váltó típuskódja:085. Ugyanilyen váltót találsz még a Golf III-as széria 1.4 (ABD) motoros modellekben, az jobban illeszkedik a Tiédhez….

Lajos
    Adminisztrátor

Szia!
    Köszi szépen az infót!Eddig már eljutottam de sajnos egyetlen egy váltót nem találtam még a III-as szériában!Ezért gondolkoztam a Polokban!Pontosabban lett volna egy de az 45.000 kért volna érte.Az ebay találtam egyet de nem tudok ott licitálni és a hazahozatal is gázos!
    Mindenesetre mégegyszer köszönöm!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW !

Nekem is van 1 ilyen váltóm és eladó is! Golf III ason volt, de megütötték az autót és megsérült a váltóház. Azt kellene hegeszteni,vagy egy konzolt gyártani hozzá…

Lajos
    Adminisztrátor

Szia!ahaaa,és hol lehet megtekeinteni és kb.milyen árban?nemtom,hogy szabad vagy sem de itt a privátom drbalfek@gmail.hu.Köszönöm.

Lajos
    Adminisztrátor

Szia!Engem tényleg érdekel a váltó!!!!!!Karira megkapná a kis auto!:))Üdv.G.

Lajos
    Adminisztrátor

Hahó,akkor most eladó az a váltó vagy sem????

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW!

Igen eladó a váltó,de most meghalni sincs idõm. Küldök privátra mailt remélem ,még ma…

Lajos
    Adminisztrátor

Köszi!Várom!Üdv.G.

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW!

Az e- mail címed biztosan az ahogy írtad? Mert nekem visszadobja a mailt ismeretlen címmel…
    Nem véletlenül gmail.com?

Lajos
    Adminisztrátor

azazazazazaza csak én voltam a lüke!gmail.com:))))))

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.