Vento

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4858
  Lajos
  Adminisztrátor

  Helló!
  Most vásároltam egy 1.9TD Vento-t és a mûszerfal alatt nagyon sok szabad végû vezeték van. És szeretném megtudni hogy honnan lehet rajzot letölteni hogy számomra átlátható legyen hogy mi gyári és mi nem. Nost készülök kivenni a mûszerfalat.
  Köszi

  #4864
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW József

  Ez a probléma sajnos a VW konszern hibája egy kicsit, ugyanis kb. 4 fajta kábelköteget gyárt a 10-15 elektromos felszereltségû modelljeihez. Tehát kevés olyan autó van ,amiben minden csatlakozó ‘megy valahová’…Inkább az õsi megoldást ajánlanám: a fehér szigetelõ szalagot és az alkoholos filctollat B) ,mindent bezászlózol, ráírod,hogy hol volt és kész…Ami utólagos beszerelés és sehová sem megy, azokat kivagdalod, DE! szigorúan saját felelõsségedre! Inkább legyen benne kettõvel több vezeték, mint egy fontos, mûködõ hiányozzon!
  Pontos kábelköteg rajz a VW gyári Elsawin programjában található…

  #4868
  Lajos
  Adminisztrátor

  köszönöm

  #8380
  Lajos
  Adminisztrátor

  Hello, van egy ’97-s Ventonk és járómotornál leáll.Nem lehet elinditaní de van gyújtás.A szakik azt mondták relé hiba, de nem tudták melyik a 8 közül.Valaki tudna segíteni?

  #8381
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Krisztián!

  Az ‘azt mondták’ nem hibajelenség!:angry: Jó lenne tudni,hogy pl. a gyújtásjel szakad meg,vagy az ECU reléjén nagy a feszültségesés, vagy a gyújtásmodul hagy ki, stb.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.