Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › Veterán biztositás!!!!!!!
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2007-11-12-18:19 #4748
Lajos
AdminisztrátorÜdVW mindenkinek!!!!
Valaki tud segiteni hogy hol lehet veteránbiztositást kötni ugy hogy elég legyen a forgalmi és ne keljen aknára állni a géppel tõlem 200km-re????
Köszönöm Xatis Fegyvernek
2007-11-12-22:20 #4751Lajos
AdminisztrátorÜdVW Xatis!
Nem egészen értem a kérdést!
Mi köze a veteránbiztosításnak a szerelõaknához?!Az újság (VWDepo) hasábjain nézz szét! Ott foglalkoznak hasonló témával!
Elméletileg 1 biztosító társaságnál kötheted, de csak akkor ,ha a mindennapi autód biztosítása is ott van(árukapcsolás) és bizonyítod,hogy a második autódat szigorúan csak hobbi céllal tartod és nem mindennap használod…
Veteránvizsgához az autódnak minimum 30(!) évesnek kell lennie és semmiféle átalakítás nem lehet rajta. Pontozzák a korhûséget és egy adott pontszám után kaphatod meg a vizsgát stb . Utána lesz egy halom kedvezmény, mint pl: nincs súlyadó, környezetvédelmi mérés…
Nem tudom megéri-e…
:S2007-11-12-23:45 #4756Lajos
AdminisztrátorÜdVW Doki69!
Nos a szerelõaknát igy gondoltam mint ahogy irtad…a korhûség pontozása végett!!Mert az én szivem csücske egy kis plasztikán esik-et át a saját izlésemre formálva a vegyülés elkerülése végett.
De!Van egy biztositó amelyiknél veterán(25évet betõltöt gépjármû) biztositás köthetõ és elég neki a forgalmi másolata+tagdij.(Ez mindennapos használatban lévõ autóra egyaránt érvényes!!!!!!!!!!))))
Itt az éves biztositás 7500 Ft!!!
DE NEM TUDOM HOGY MELYIK EZ A BIZTOSITÓ!Hát erre gondoltam!!!
mindenesetre köszönöm a szives felvilágositást!!!ÜdVW xatis Fegyvernek
Módosította: xatis, Idõpont: 2007.11.12 20:46
2007-11-13-21:11 #4759Lajos
AdminisztrátorÜdv!
Egy kis adalék a biztosítás témához: a Magyarországi Bogarasok Klubjánál mindenféle jármûre (akár 0 éves hobbijármûre is) kötnek KKGF-et (Kedvezményes Kötelezõ Felelõsség Biztosítás), tehát nem feltétel az autó veterán-jellege (25 vagy harmincéves kor), viszont a második autónak – vagy egy családon belül egy másik autónak – szintén ugyanott kell megkötni a kötelezõjét.
Mivel az MBK szerzõdött partnerünk, az MNHJR pedig hirdet a következõ számban, ezért szívesen reklámozom az oldalt itt is:
http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu
Itt mnden tudnivaló megtalálható.
Üdv: szerk.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.