Veterán biztositás!!!!!!!

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Veterán biztositás!!!!!!!

• This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW mindenkinek!!!!

Valaki tud segiteni hogy hol lehet veteránbiztositást kötni ugy hogy elég legyen a forgalmi és ne keljen aknára állni a géppel tõlem 200km-re????

Köszönöm Xatis Fegyvernek

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Xatis!

Nem egészen értem a kérdést!
    Mi köze a veteránbiztosításnak a szerelõaknához?!

Az újság (VWDepo) hasábjain nézz szét! Ott foglalkoznak hasonló témával!
    Elméletileg 1 biztosító társaságnál kötheted, de csak akkor ,ha a mindennapi autód biztosítása is ott van(árukapcsolás) és bizonyítod,hogy a második autódat szigorúan csak hobbi céllal tartod és nem mindennap használod…
    Veteránvizsgához az autódnak minimum 30(!) évesnek kell lennie és semmiféle átalakítás nem lehet rajta. Pontozzák a korhûséget és egy adott pontszám után kaphatod meg a vizsgát stb . Utána lesz egy halom kedvezmény, mint pl: nincs súlyadó, környezetvédelmi mérés…
    Nem tudom megéri-e…
    :S

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Doki69!

Nos a szerelõaknát igy gondoltam mint ahogy irtad…a korhûség pontozása végett!!Mert az én szivem csücske egy kis plasztikán esik-et át a saját izlésemre formálva a vegyülés elkerülése végett.
    De!Van egy biztositó amelyiknél veterán(25évet betõltöt gépjármû) biztositás köthetõ és elég neki a forgalmi másolata+tagdij.(Ez mindennapos használatban lévõ autóra egyaránt érvényes!!!!!!!!!!))))
    Itt az éves biztositás 7500 Ft!!!
    DE NEM TUDOM HOGY MELYIK EZ A BIZTOSITÓ!

Hát erre gondoltam!!!
    mindenesetre köszönöm a szives felvilágositást!!!

ÜdVW xatis Fegyvernek

Módosította: xatis, Idõpont: 2007.11.12 20:46

Lajos
    Adminisztrátor

Üdv!

Egy kis adalék a biztosítás témához: a Magyarországi Bogarasok Klubjánál mindenféle jármûre (akár 0 éves hobbijármûre is) kötnek KKGF-et (Kedvezményes Kötelezõ Felelõsség Biztosítás), tehát nem feltétel az autó veterán-jellege (25 vagy harmincéves kor), viszont a második autónak – vagy egy családon belül egy másik autónak – szintén ugyanott kell megkötni a kötelezõjét.

Mivel az MBK szerzõdött partnerünk, az MNHJR pedig hirdet a következõ számban, ezért szívesen reklámozom az oldalt itt is:

http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Itt mnden tudnivaló megtalálható.

Üdv: szerk.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.