Vr6

• This topic is empty.
8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Halihó
    Valaki megtudja nekem mondani h nem vr6-os blokkal rendelkezõ passatba mennyire macera berakni egy vr6 blokkot?És fütómûvet feltétlen kell-e cserélni akkor?Meg esetleg mást még mit?
    És hogy mien fogyasztással bírnak a vr6-osok?
    Köszi elõre is helo

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Attila!

A futómûvet a megnövekedett önsúly és a teljesítmény miatt kell cserélni. Ezzel együtt a fékszerkezetet is 280 mm-esre kell kicserélni a kielégítõ fékhatás elérése miatt és hátul mindenképpen tárcsaféket kell beépíteni.
    Ha az autó 2007 májusa után vizsgázott már akkor igencsak macerás lesz megoldani…

Lajos
    Adminisztrátor

Áhháá értem.Akkor futómûnél mindent kell?És elég az elsõ vagy akkor már inkább hátul is valamit a féken kívûl?
    És maga mechanikailag mennyire macerás berakni?Sokminden egyet kell ott a motor körül is cserélni ?
    Akkor most nemis nagyon lehetne már megoldani ha olyat akarok berakni nagyon sok pénz bánná vagy inkább papírmunka baj van?
    Köszi mindent hali

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW!
    Vezetékelés gondolom hogy csere.

Bár abszolút nem egy kategória,de… >>>>>>>>>>> https://www.vwdepo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=257&Itemid=52

Lajos
    Adminisztrátor

Kösziiii

Lajos
    Adminisztrátor

És esetleg valaki tud mondani körülbeli fogyasztást a vr6-okra?

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Attila!

Lábtól, beépítéstõl függõen 9 és30(!) liter között. Az utolsó szám az ólomlábas mértékegység…

Érdemes váltóval féltengelyekkel(jobb lenne teljes elsõ futómûvel), kéménnyel, drótokkal, vagy inkább az egész motorteret elhozni….Akkor talán semmi sem fog hiányozni….

Lajos
    Adminisztrátor

Hi!Város:13l
    Kint:8.5l
    Ha nyomod bent:16l
    Nekem syncro-m van és kombi.
    Ciao!

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.