www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vw Golf4 kérdések

Kezdőlap Fórumok Technikai segítség Karosszéria Vw Golf4 kérdések

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10707
  admin
  Adminisztrátor

  Hali azt szeretném kérdezni hogy 4 es golfra a diszlécek hogy vannak felrakval? Ragasztval, pattintós? Esetleg mind a kettõ? És ha leszedem mi marad a helyén? Van valami bemélyedés neki? ha leszedem vissza lehet tenni? Van egy festõ ismerõsöm aki szinre fújta a kocsit de azokat kihagyta mert azt mondta nem lehet mert lejön a festék meg leesik a léc meg stb! De lehet csak kifogásokat keresett! A másik pedig hogy a kocsi hátuljáról hogy szokták leszedni a jelet, és a golf feliratot? A helyét fényezni kell? A harmadik pedig hogy lehet venni ilyen motorháztetõ morcosítót vagy mi a neve!? És hogy azt vajon hogy kell felrakni? Rá kell hegeszteni :laugh: :laugh: ? Nézegettem a neten de sehol nem találok róla vmi infórmációt! Tudom sok a kérdés de ha vki bármibe is tud segíteni azt megköszönném! A választ elõre is köszönöm! …..B.Ú.É.K…..

  #10709
  admin
  Adminisztrátor

  Üdvw.
  A díszlécek ragasztva és pattintva van lehet hozzá venni 2 oldalú ragasztót ha vissza akarod tenni, a díszlácek alatt az ajtóban lyukak vannak! A jel helyét be kell hegeszteni mert süllyesztve van ezért ezesetben fényezést is igényel, a felirat csak matrica, csak ügyesen le kell szedni! marcosítást lehet venni is de lemezbõl is meg lehet csinálni, de mind 2-õt hegeszteni kell!!! A felsoroltakat már mind csináltam haveromnak!!
  B.U.É.K.

  #10710
  admin
  Adminisztrátor

  Köszi a választ doki! Még egy kérdésem lenne. Ha behegesztetem amit mondtál és elviszem festetni akkór az egész alkatrészt festeni kell vagy csak a hegesztést? Nem fog elütni a szin?

  #10719
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Minden esetben ajánlott az egész elemet átfesteni, sõt a hegesztés helyét belülrõl is le kell kezelni…

  #43306
  Mika János
  Felhasználó

  ÜdVW?
  Az lenne a kérdésem h h a első lökháritői diszlecet hol lehet venni, ami olyan h irányjelzős v helyzetjelzős

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close