VW GolfIII

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10468
  admin
  Adminisztrátor

  Segitseget kernek a muszerfal rendbehozasara , mert egyik naprol a masikra tonkrement , a vizora hidegen 70fokot mutat a turamero ora kimozdul ,ha a motrot uzembe hozzuk akkor a tura mero ora atfordul . Ha elindulunk a kmora 30-20nal 120 mutat , a benzin mero ora is tobbet mutat!
  Erre a problemara kernek valszt , tanacsot mert tudomasom szerint a 95 Vw golfokat nemlehet szamitogepekre kapcsolni , hogy a hibat kimutassa! Egyetlen nagy baj ,hogy csak olyan javaslatokat kaptam ,hogy teljes muszerfal csere segithet . Igaz hogy 95os golfoknak egyetlen hibajuk h gyeneg a muszerfal?
  Minel hamarabb kernem valszat! koszonom!:)

  #10480
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Szidonia!

  A felsorolt hibák gyenge testelésre utalnak! Érdemes lenne egy másik mûszeregységgel kipróbálni(az 1,4-esé csak a sajátjával cserélhetõ, az 1,8-as akár a TDI-vel is, a dízel és turbódízel szintén csak a sajátjával csereszabatos)!
  Ha másik mûszeregységgel is ugyanaz a tünet, akkor az autóban van a hiba, ha nem akkor a mûszeregységben!
  A Golf III-asok mûszeregysége számítógéppel nem olvasható ki, évjárattól függetlenül! Nagyon ritkán hibásodnak meg és akkor is emberi hibák miatt(fordított bikázás, elkötött kábelek, áramtalanítás nélküli hegesztésnél, stb.)…:(

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.