VW Polo Nem jön le az ablak,pedig a mechanikáJa jo

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! VW Polo Nem jön le az ablak,pedig a mechanikáJa jo

 • This topic is empty.
7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15753
  Lajos
  Adminisztrátor

  SZIASZTOK! A VEZETÖ FELÖLI OLDALON NEM MÛKÖDIK AZ ABLAK,AMIKOR MEGNYOMOM A GOMBOT CSAK KATTANIK EGYET ! HAVERRAL SZÉTKAPTUK AZ EGÉSZET ÉS A MECHANIKÁJÁVAL NINCS SEMMI PROBLÉMA! VW POLO 6N2 2001-ES.

  #15757
  Lajos
  Adminisztrátor

  Üdvw!

  Gondolom elektromos ha már gombot kell nyomni;)
  Meg kell mérni a feszültséget a gombnál,ablakemelõ motornál,általában testelés szokott a hiba lenni.Utána meg kell mérni úgy hogy a pozitív saru a motornál vagy kapcsolónál,a negatív sarú a kaszni egyik test pontján,ha így magasabb értéket mutat,akkor test hiba.

  #15769
  Lajos
  Adminisztrátor

  Na várjál,mert a cimbim kocsiján is megzavarodott az ablakemelõ és azt az ECU-ban kellett újratanítani diagnosztikán.Azt mibõl gondolod biztosan,hogy a mechanika jó?
  Próbáltad hogy kulccsal fel megy-e kívülrõl? Illetve az ablakemelõ motor házban van egy kis relé az szokott beégni.

  Módosította: borati, Idõpont: 2009.06.16 21:54

  #15775
  Lajos
  Adminisztrátor

  Kiprobáltuk az ablakemelö motorját,az mûködik! Onnan gondolom hogy a mechanikája jó,hogyha kézzel tekerem a motort akkor lejön az ablak! A másik oldalon meg valamikor olyat csinál, le van húzva félig,lefele nyomom a gombot és fölfele megy az ablak! Most kikötöttük a vezetö oldalt és most jól müködik a másik oldal! Nem értem én ezt gyerekek! Tanácstalan vagyok!

  #15786
  Lajos
  Adminisztrátor

  Mondom,hogy újra kell tanítani az ecuban ezt a funkciót a vag-comban a comfortfokozat fülön ablak fel majd le mindkét oldalon forceoljátok meg.A diagnoszta tudja ezt.

  #155386

  Sziasztok valaki nekem is tudna segíteni?
  Meg pedig probléma a következő a sofőr oldali elektromos ablak csak kívülről kulcsal tudom felhúzni belülről gombal nem müködik viszont a jobb oldali ablak azt lehuza kulcsal de visza már nem huza de viszont katog a motorja mi lehet a hiba minden rellè biztositèk újak VW golf 3 1997 es aee motor ha valaki tapasztalt ilyent meg köszönèm a segitcsègèt.

  #155396
  Lajos
  Adminisztrátor

  Sajnos a fenti válaszokat az én hozzászólásomként írja a rendszer, de azok valójában az évekkel ezelőtt nekünk dolgozó Doki69-től származnak. Ő most a VW Depo facebook-csoportban bukkan fel néha.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.