Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › VW Polo Nem jön le az ablak,pedig a mechanikáJa jo
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2009-06-16-16:21 #15753
Lajos
AdminisztrátorSZIASZTOK! A VEZETÖ FELÖLI OLDALON NEM MÛKÖDIK AZ ABLAK,AMIKOR MEGNYOMOM A GOMBOT CSAK KATTANIK EGYET ! HAVERRAL SZÉTKAPTUK AZ EGÉSZET ÉS A MECHANIKÁJÁVAL NINCS SEMMI PROBLÉMA! VW POLO 6N2 2001-ES.
2009-06-16-20:13 #15757Lajos
AdminisztrátorÜdvw!
Gondolom elektromos ha már gombot kell nyomni;)
Meg kell mérni a feszültséget a gombnál,ablakemelõ motornál,általában testelés szokott a hiba lenni.Utána meg kell mérni úgy hogy a pozitív saru a motornál vagy kapcsolónál,a negatív sarú a kaszni egyik test pontján,ha így magasabb értéket mutat,akkor test hiba.2009-06-16-23:50 #15769Lajos
AdminisztrátorNa várjál,mert a cimbim kocsiján is megzavarodott az ablakemelõ és azt az ECU-ban kellett újratanítani diagnosztikán.Azt mibõl gondolod biztosan,hogy a mechanika jó?
Próbáltad hogy kulccsal fel megy-e kívülrõl? Illetve az ablakemelõ motor házban van egy kis relé az szokott beégni.Módosította: borati, Idõpont: 2009.06.16 21:54
2009-06-17-09:47 #15775Lajos
AdminisztrátorKiprobáltuk az ablakemelö motorját,az mûködik! Onnan gondolom hogy a mechanikája jó,hogyha kézzel tekerem a motort akkor lejön az ablak! A másik oldalon meg valamikor olyat csinál, le van húzva félig,lefele nyomom a gombot és fölfele megy az ablak! Most kikötöttük a vezetö oldalt és most jól müködik a másik oldal! Nem értem én ezt gyerekek! Tanácstalan vagyok!
2009-06-17-21:38 #15786Lajos
AdminisztrátorMondom,hogy újra kell tanítani az ecuban ezt a funkciót a vag-comban a comfortfokozat fülön ablak fel majd le mindkét oldalon forceoljátok meg.A diagnoszta tudja ezt.
2019-04-23-00:06 #155386Bettina Bettina Krisztián Szintia
FelhasználóSziasztok valaki nekem is tudna segíteni?
Meg pedig probléma a következő a sofőr oldali elektromos ablak csak kívülről kulcsal tudom felhúzni belülről gombal nem müködik viszont a jobb oldali ablak azt lehuza kulcsal de visza már nem huza de viszont katog a motorja mi lehet a hiba minden rellè biztositèk újak VW golf 3 1997 es aee motor ha valaki tapasztalt ilyent meg köszönèm a segitcsègèt.2019-04-28-11:16 #155396Lajos
AdminisztrátorSajnos a fenti válaszokat az én hozzászólásomként írja a rendszer, de azok valójában az évekkel ezelőtt nekünk dolgozó Doki69-től származnak. Ő most a VW Depo facebook-csoportban bukkan fel néha.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.