Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › VW Polo Variant harmadik féklámpa
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2007-12-20-13:34 #4975
Lajos
AdminisztrátorSziasztok!
Állandó problémám van a kisautóm harmadik féklámpájával. Hol mûködik hol nem (a hátsó ajto fel- lenyitogatásával lehet szabájozni 😛 ) és azt a megállapítást tettem hogy minden bizonnyal kontakt hibás a vezeték. Emiatt nem akarom szervízbe vinni, hát nagy lelkesen nekiálltam hogy kicserélem de már az elején elakadtam, nem tudom hol kellene megbontani a belsõ burkolatot hogy hozzáférjek a vezetékhez. Tudnátok segíteni hogy hogy kezdjek neki?
Köszönettel
Gy2007-12-20-22:10 #4982Lajos
AdminisztrátorÜdVW György!
Valószínûleg eltörött a vezeték az ajtó és a tetõív között a kis gumicsõben! A pontosabb válasz érdekében egy évjáratra és pontos típusra lenne szükség!
Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.12.20 19:10
2007-12-21-13:53 #4998Lajos
AdminisztrátorSzia!
Köszönöm gyors válaszodat! Az évjárat 1999. a típus pedig VW Polo Variant 1.4 i. Én is erre a gumi csõre gyanakodtam, de elbizonytalanodtam, mert mind a két oldalon látok ilyet. Azt lenne jó tudni, hogy hol kezdõdik a féklámpához menõ vezeték, és gondolom át kellene húzni.
Köszönöm még1x
Gy2007-12-23-16:02 #5019Lajos
AdminisztrátorÜdVW György!
Emlékeim szerint a bal oladalon ‘fut végig’ a kábeköteg az autódban! Így a bal oldali csövet szereld ki és nézz szét !Általában a gumicsõ környékén törik el a vezeték eléggé látható módon.
2008-01-04-18:41 #5208Lajos
AdminisztrátorSzeVWasztok!
G3 Variantom van, és hasonló gondom volt nekem is!
Elnyíródik a kábel és zárlatos lesz az egész fék – villamosság !!!
(mindkét hátsó lámpám lefüstölt + a fékpedál feletti kapcsoló is összesült egy picit…:( )
A nyitogatással ne nagyon próbálkozz, veszélyes…!!! B) B)
Ahogy Doki mondta a bal oldalon kezdj, ott megy több vezeték, ergo elõbb szétkopik.
De nem árt megnézni a másikat is, ha már neki állsz, (az enyémnél a pótféklámpa baloldalon ment!).
Próbálj meg erõsebb, vagy vastagabb borítású vezetéket átgyömöszölni a gumin és az érintett "mozgó"
részre közbeiktatni, a gyári vékony VW – vezetékek a rehült, töredezõ borításukkal nem valami szívderítõek.Minél elõbb csinál(tas)d meg, ne várj, mig már füstöl…!
Üdv:
Tamás
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.