WÖRTHERSEE TOUR 2008ra KERESEK TÁRSAT,TÁRSAKAT!!!!

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! WÖRTHERSEE TOUR 2008ra KERESEK TÁRSAT,TÁRSAKAT!!!!

• This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 19
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok!!Az lenne a nagy helyzet hogy KERESEK,társat vagy társakat akik mennek vagy én társulnék valakikhez akik mennek a WÖRTHI összeröffenéshez!Nekem egy 77-es krómlökösös eggyes szívó Dizelem van és avval tenném meg a távot!!Legalább 2napra kéne menni!!Csütörtöki indulással,Minimum péntek ,szombatra kéne menni!! vagy majd ahogy puffan a hazajövetel!!Kérem aki tud az írjon mert jólenne menni egy fáin kis csapattal és több autóval!Bandába!!!!De a határnál is talizhatunk,egyedül nem mernék neki vágni ausztriába Klagenfurt környékének persze ha arra mennénk!!Lehetõleg minél rövidebb úton!!Nem a Dízel miatt nem mernék neki vágni!!Dízellel én sajna 80-100km/óránál nemszeretnék jobban hajtani mert gyári a kicsike és 4-es váltója van!!Nemakarom elkenni a száját!! Egyébként Somogy-megye, Kaposvár környéki vagyok!!ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( 🙂 :laugh: B)

Lajos
    Adminisztrátor

üdv. Én benne lennék, ha sikerül megjavitani adigra a saját tütükémet. B)

Lajos
    Adminisztrátor

Zsíír!!Hol laksz?És milyen a tütükéd???

Lajos
    Adminisztrátor

Szeva énis benne lennék egy ilyen menetbe mert tervezem énis a kimenetelt!!Mikor és hol lesz pontosan mert eddig nemnaon néztem utána!B) :laugh:

Lajos
    Adminisztrátor

Király, növekszik a létszám. pesten lakom és a verdám egy VW Polo (a regiszterben megtalálsz a ” VW Polo Bunny”-ként).

Lajos
    Adminisztrátor

Úgytudom hogy a sógoroknál(ausztria) lesz a Wörthi tónál Riefnitz nevü városkába ,Jövõ hónap május-22-25!!B) nézegettem a térképet és innen tõlem Nagyatádtól,az somogy megye olyan 400km köröl lehet csak oda!!Szerintem a legrövidebb utat kéne levadászni és azon menni!Nekem vagy szlovákián át lenne a rövid út,vagy egyenesen Zalaegerszegen át,Rédicsnél ki és onnan vagy fel az A2-es autópályára és le egészen Klagenfurt alá és onnan már csak egy köpés!!Csak sûrün kell köpködni!!:) Írjatok ti is böngésszétek a térképet!llehet hogy találtok rövidebb utat,mejd megkérdezem a kamionos ismerõsömet is hogy mi a dörgés hogy jobb??Teszem hozzá az öreg dízlivel olyan 80-110 tempót tudok tartani!!nemakarom hogy hajoljon a lemez!!:( 🙂

Lajos
    Adminisztrátor

Ja még annyit hogy hétvégén szombaton lessz megbeszélés Szentkirályszabadján a talin,elvileg-vagyis állítólag AUDISOK egy csapata szervez kifelé egy csapatot!!lehet hogy próbálok csatlakozni!!vagy külön szervezõdni,majd kialakul!!De jólenne ha valaki,valakik akik voltak már Wörthbe azok írnának hogy mi merre és hogyan?ne tartsák magukba a titkot!!írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!B) 😛 :angry: :laugh: :silly: :sick: :blush: 👿

Lajos
    Adminisztrátor

Majd megnézem énis,h merre lenne a legrövidebb,de lehetõleg valami egyenes út kellene amíg ki nem érünk mert hát annyira lent van a vas,h nemsok helyen tok elmenni!:DSzentkirályszabadján talizunk mert énis ott leszek most hétvégén!!Majd keress egy zöld golfit!!:D:D:D

Üdv

Lajos
    Adminisztrátor

Oksa!!Megkereslek!De ha elküldöd nekem mélbe a telszámod akkor majd felcsöröglek szentkirályba,mert szerintem kurvasokan lesznek,legalábbis remélem!!Ma néztem nekem Rábafüzesnél lenne a legjobb a kimenetel és onnan kb,20km kell menni az osztrák falvakban,és majd Hainfeldnél rátérni az A2-es autópályára és onnan le egészen a tóig érintve,GRAZ,MODRIACH,WOLFSBERG,és KLAGENFURT és onnan már közel a cél!!Mélem:wespe88@citromail.hu Nagyon remélem hogy összejön,én abban reménykedem hogy majd szentkirályban lesz egykét mókus aki menne a tóhoz!!SZERVEZÕDJÜNK KÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!B) :whistle:

Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok! Én is mennék! Végre elkészült nagyjából a kis golfom (Volkswagen Golf Rabbit – a regiszterben) és szeretnék csatlakozni hozzátok! Én is voltam a Szentkirályszabadjai találkozón, de nem tetszett annyira, mert … majd kifejtem, ha vki rákérdez!
    Tehát én is mennék! Nézzétek meg a vasam és reagáljatok! 😉

Lajos
    Adminisztrátor

Hali. Nézegettem a térképet és arra jutottam, hogy Körmenden ütközhetnénk és onnan együtt mennénk tovább a Rábafüzesi határátkelõn keresztül.

Nagyon baba a vasad Tamás. Gratula.

Lajos
    Adminisztrátor

Hello! arról érdeklõdnék, hogy 18 év alatti fiatalokat, beengednek-e a partyra, mert mi mennénk a szüleimmel, de még csak 15 éves vagyok… válaszotokat elõre is köszönöm
    üdvw.:Tommy

Lajos
    Adminisztrátor

Ha a 2010-es Wörth-i Party-re gondolsz, akkor igen. Ha a Cult Tining Festival Warm-Up Party-jára, akkor meg a szüleidtõl függ. Ha õk veled lesznek, akkor szerintem igen.

Módosította: lajos.vendel, Idõpont: 2009.09.21 19:58

Lajos
    Adminisztrátor

Köszi a segítséget, már csak azt kéne megtudni pontosan mikor lesz, mennyibe kerül a belépõ, és szállást kéne szereznünk Maria Wörh-ben… ebben még örülnék ha valaki tudna segíteni, tippeket adni…
    üdvw.

Lajos
    Adminisztrátor

Akkor módosítottam a topik címét 2010-re!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 19
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.