Cult Award: megvan a nyertes!

ImageMegtörtént a 2009-es VW depo Party Cult Society különdíjasának kiválasztása.

Mint a 2009-es VW depo Party autó szépségversenyének kiírásából tudható, a 21-ik serleget a Cult Society alapítói ítélték oda a mintegy 60 induló közül általuk kiválasztott legszebb autónak. Megtörtént a 2009-es VW depo Party különdíjasának kiválasztása. A tíz év alatt legendát teremtő Cult Society klub alapító testvérpárja, Mario és Reinhold Altendorfer, ma (aug. 14.) délután küldte a döntésről szóló üzenetét.

  Lassan érkezett meg a levél, ennek Mario és Reinhold több hetes németországi tartózkodása volt az oka. A kitüntető díj tulajdonosának nevét és természetesen az autó típusát, rendszámát hamarosan megtudjátok a VW depo legújabb, szeptemberi számából.

Ide kapcsolódik a hír, hogy a VW depo magazin augusztus 20-i hagyományteremtő Depo Drag Day rendezvényére a party szépségversenyének első tíz helyezettje VIP belépőt kap a VW depo boxába, ahol kiállíthatják járműveiket.

További elismerésként a VW depo Party első tíz helyezettje és a Cult Society különdíjas szenzációs meghívást kapott az Altendorfer testvérektől a szeptemberben megrendezésre kerülő Linz-i Tuning Fesztiválra , ahol kiemelt helyet biztosítanak a VW depo Party legszebbjeinek.

Az érdekelteket a következő héten értesítjük. Íme a rövid levél magyarul, németül:

 

Szia Attila!

Bocs a késői válaszért Németországban voltam.
Tehát az általunk választott nyertes a fehér … (név, rendszám a szeptemberi VW depóban) Ez az autó majdnem úgy néz ki, mint az én korábbi … VR6-om és majdnem pontosan megfelel a Cult Society tízparancsolatának! Szeretnénk a VW depo Party 10 legszebb autóját és a Cult Award győztesét a szeptember 20-i Tuning Fesztiválra meghívni. Ez a 11 autó VIP belépőt kap tőlünk és egy különleges kiállítási területet!

Várom válaszod:
Lg Mario


Hallo Attila!

Sorry für die späte Antwort – war in Deutschland.
Also, unser Gewinner ist der weisse … – der sieht fast aus wie damals mein … VR6 und entspricht ziemlich genau den 10 Geboten der Cult Society!
Wir würden gerne den 10 schönsten Autos und den Cult Award Gewinner zum Tuning Festival am 20. September einladen! Diese 11 Autos bekommen von uns VIP Tickets inkl. besonderer Ausstellungsfläche!

Ich freue mich auf deine Antwort!
Lg Mario


 

Kapcsolódó galéria

{gallery}deportya/cultaward_2009{/gallery}

A fotó hozzájárulásokért külön köszönet Nagy Gábor és Papp Viktor számára!)

Szólj hozzá Te is!

Rendelje meg! VW depo 2009/8 Az aktuális VW depo
(2009/8)!

További tartalom

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .