Guinness-rekord kísérletre kerül sor a Golf-találkozón

Szeptember 21-én a Hungaroringen, az immár hagyományos Volkswagen Golf-találkozón különleges eseménynek lehet részese minden kilátogató autós.

 

 

Szeptember 21-én a Hungaroringen, az immár hagyományos Volkswagen Golf-találkozón különleges eseménynek lehet részese minden kilátogató autós.

 

 

A Volkswagen magyarországi importőre ugyanis szeretné megdönteni a 2010-ben a Volkswagen Brazília által felállított Guinness rekordot. 2010. április 10-én a Sao Pauló-i Sambodromóban 25 ezer ember előtt 460 Volkswagen  formálta meg a világ addig legnagyobb autómozaikját.

 

Az eseménnyel annak a Volkswagen Gol típusnak a harmincadik születésnapját ünnepelték, mely a Volkswagen Golf dél-amerikai piacra gyártott változataként közel 25 éve piacvezető saját szegmensében.

Ez alkalommal, a rekord kísérletben a hazai Volkswagen 534 Golfból szeretné kirakni az egy betűvel hosszabb mozaikszót, amely a Golf nevét formázza majd.

A Golf-találkozóról bővebb információ a www.golftalalkozo.hu oldalon található. A szervezők a regisztrálók között egy iPadet sorsolnak ki.  Az első 2500 látogató tombolajegyet kap, amivel megnyerhető egy Golf II-es. Az érdeklődők természetesen nem csak Golf típusokkal érkezhetnek a Ringre, gépkocsi márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .