I. Transporter találkozó

I. Transporter Találkozó 2009.11.14. - Budaörs

Egyégben az erő! – ezt a régóta ismert igazságot igazolta vissza a 2009. november 14-én megtartott első Transporter Találkozó. A budaörsi AutoExpo M1 területén olyan színvonalas találkozót és kiállítást rendezett a Transporteresek közössége és a honi VW importőr, amilyenre nehéz példát találni.

Egyégben az erő! – ezt a régóta ismert igazságot igazolta vissza a 2009. november 14-én megtartott első Transporter Találkozó. A budaörsi AutoExpo M1 területén olyan színvonalas találkozót és kiállítást rendezett a Transporteresek közössége és a honi VW importőr, amilyenre nehéz példát találni. A terület és az autószalonnak is beillő csarnok olyan infrastruktúrát biztosított, amilyennel eddig egyik találkozó sem büszkélkedhetett hazánkban. A kitűnő adottságoknak és szervezésnek köszönhetően rengeteg, több mint 400 Transporter regisztrált előzetesen. Az igazság az, hogy háromszáz belépőnél már úgy tűnt, nem fér be több Busz a területre. A minden várakozást felülmúló érdeklődést az intenzív előzetes kampány nagyban elősegítette, az eseményre például különszámot jelentetett meg a Pesti Est program magazin.

 

A nagy találkozásokon 10 órától kezdődtek a programok és egészen este nyolcig tartott a Transporter-mániások bulija. Gyerekek, családok szórakoztak felhőtlenül a Transporter generációk kiállításán, a legek versenyén, a játszóházakban, a BBT felfújható T1 ugrálóvárában, az Alma és a Ladánybene 27 zenekarok koncertjén… Íme néhány pillanatkép az eseményről:

Pisti_T2f

 

Pisti_T2

 

I. Transporter Találkozó 2009.11.14. - Budaörs

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .