Ismét nyári találkozót szerveznek a hazai sciroccósok

Ismét nyári találkozót szerveznek a hazai sciroccósok augusztusban a Balaton partján. Az eseményre a siófoki Aranypart kempingben kerül sor. A részletekért érdemes követni a NESA autós klub bejegyzéseit az interneten.

A három autórajongó alapító először 2015-ben találkozott a Volkswagen Magyarország találkozóján a Hungaroringen, majd ugyanebben az évben megalapították az első Magyar VW Scirocco Mk3 klubot, a New Era Scirocco Alliance HUN-t röviden N.E.S.A-t, hogy képviseljék a típust és tulajdonosait az országban és nemzetközi szinten is.

Az Instagramon is jelen vannak

Azóta a klub tagjai számos eseményen és találkozón részt vettek. Például az AMTS-n, a Zsámbéki Tuning Show-n és egyéb autós találkozókon, hogy mindenütt képviseljék a Magyar VW Scirocco Mk3 tulajdonosokat. Az Instagramon is jelen vannak scirocco_hun néven, továbbá a Tik-Tokon és a Youtube-on is megtalálhatók a videóik, így úgymond nemzetközi szinten is képviselik a magyar VW Scirocco Mk3 tulajokat.

Az NESA autós klub 2020-ban rendezte meg első nagy nyári találkozóját Siófokon, a Balaton partján. Az esemény a Volkswagen Scirocco autók szeretetére, a közösségi élményekre és a jó hangulatra fókuszált. A tagok bemutathatták saját járműveiket és találkozhattak más, hasonló érdeklődésű emberekkel. Volt szépségverseny és jármű átvizsgálás is, köszönhetően az akkori fő támogatónak, a Bosch Car Vácnak.

A társaság és a jó bulik vezérlik őket

Az autós klub azonban nem csak az autók szeretetéről szól. Az alapítók azt is fontosnak tartották, hogy a klubtagok baráti közösséget alkossanak és élvezzék az együtt töltött időt, bármilyen találkozón is vesznek részt.

A NESA autós klub tagjai arra törekednek, hogy a Volkswagen Scirocco iránti szeretetüket és szenvedélyüket megoszthassák másokkal. Az autók szeretete, a társaság és a jó bulik vezérlik őket. Az első pillanattól kezdve ez motiválta a csapat létrehozását.

Az elért sikerek hatására 2023 augusztusában megszervezik második nyári találkozójukat. A klub ezen a találkozón is számos élménnyel és érdekességgel szolgál majd a tagok és az érdeklődők számára. Még több játékkal, tombolával és nyereményekkel várják a látogatókat.

Várnak minden sciroccóst

A helyszín ismét a mesés környezetben található Aranypart kemping lesz Siófokon. A területen lehetőség van sátrazni, vagy fa illetve tégla házakban is meg lehet szállni, ha valaki ott tervezi tölteni az éjszakát. Akik csupán egy napra érkeznek, azok is kényelmesen le tudnak parkolni, a Balaton „konkrétan egy köpésre van”.

Lehetőség van wakeboardozni és SUP-ozni és egy igen finom fogásokat kínáló étterem is rendelkezésre áll a kemping mellett. Lesz DJ, a Bosch Car Service csapata ismét autó átvizsgálást tart, és több játékprogrammal, szépségversennyel is készülnek a nap végén.
Az összes sciroccóst szeretettel várják augusztusban Siófókón!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .