Jöjj el hát! – Teljes Tavaszi Rajzás beszámoló az aktuális lapszámban

Kissé egykedvűen indultam neki a jó másfél órás utazásnak. Útközben azt számolgattam, hányadik alkalom is ez, hogy április elején felkerekedünk „rajzani”? Tizennégy éve folyamatosan, de már előtte is csak egyet-kettőt hagytunk ki. „Rohan az idő, elmúlik a nyár, közeleg az ősz, elmúlnak a szép napok, hamar jönnek a bús, álmodozó, hűvös éjszakák.”

 

 

Budapestre érve aztán megláttuk az első Bogarat, majd nem sokkal utána egy vidám, tűzpiros T2-es tűnt fel az Üllői úton, amint minden bizonnyal a biatorbágyi Outlet felé araszolgatott a kora délelőtti forgalomban.

Hogyan képes pár öreg autó egy csapásra kibillenteni az ember hangulatát a csendes melankóliából az extrovertált hülyéskedésbe? Na jó, ebben velünk utazó keresztlányaimnak is lehetett szerepe, hiszen amint felhívtuk figyelmüket a szomszéd sávban előttünk álló gömbölyű járműre, azonnal egymást túllicitálva, fennhangon sorolni kezdték, hogy melyiknek milyen színű Bogara és Busza lesz, ha nagy lesz, és kiket és hová fognak elszállítani a nevezetes oldtimerekkel. Mi meg persze beszálltunk valamelyikük mellé, képletesen, hogy aztán egy újabb típus és úticél felvillantására átüljünk a másikukhoz.

Egyszóval beállt a boldog bogaras derű.

 

Teljes cikk az aktuális lapszámban, fotók a facebook oldalunkon:

facebook.com/vwdepo.hu

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .