Nyárutó Zánkán

ImageA találkozót megelőző héten, sőt egész pénteken is esett… „Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta…”

A találkozót megelőző héten, sőt még pénteken is egész nap és egész éjjel esett az eső… „Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta…” időt és energiát, s fáradságot nem kímélve szervezte a talit szeptember második hétvégéjére.

Erős Corrado jelenlét

Szombat reggelre aztán eltűntek a felhők és néha-néha kisütött a nap is. A Volkswagen-Audi rajongókat ismét kegyelemben részesítette az időjárás, s nem ez volt az első eset. Gyülekezőjük többször is jobb kedvre derítette az égieket. Az autók nagy többsége 11 óra körül érkezett, pont a megnyitóra, aztán már folyamatosan jöttek, a felvonulásig 268 autót regisztráltunk.

Délután egy órakor uraknak motorblokk-, hölgyeknek hengerfej-dobó verseny kezdődött. Az Autó Szépségversenyre nevezők között 14 órakor indult el az öt tagú zsűri, és semmi nem kerülte el a figyelmüket (illesztési hibák, belső kialakítás, motortér, ergonómia, stb.). 1990-es évjárat előtti és utáni osztályokba sorolták a jelentkezőket, legszebb Golf, Passat, Polo, Corrado, Vento, Audi kategóriákban hirdettek győzteseket. Délután négykor kezdődött a felvonulás, amin rengetegen résztvettek, a sor egészen Balatonfüredig kígyózott.

További képek és a teljes cikk a VW depo legújabb számában olvasható!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .