Tavaszi Rajzás 2009

Kellemes időben zajlott a 18. Tavaszi Rajzás a budapesti Városligeti műjégpálya aszfaltján. A reggel hét órától gyülekező Bogarak között szép számmal fedezhettünk fel „hűtésidegen”, de baráti típusokat, modelleket a Volkswagen konszern házatájáról. Sőt egyéb népautók is tiszteletüket tették a nagy tavaszi seregszemlén. A szervező, a Magyarországi Bogarasok Klubja kitett magáért, hiszen némi technikai problémák miatt pár héttel a hagyományos találkozó előtt kellett új helyszínt találniuk.

A választott műjégpálya sokak szerint előnyösebb volt, mint az eredeti verzió. Ráadásul ezáltal jóval nagyobb publicitást kapott a rendezvény, hiszen a Városligetben kirándulók mind szembesültek a jó hangulatú öszejövetellel. Akár ingyenesen besétálhattak a bogarasok közé, hogy minél inkább átitatódjanak a volkswagenezés semmivel sem összehasonlítható atmoszférájával. Bár némileg talán kevesebb autót állítottak ki az előző évekhez képest, viszont a minőség egyértelműen tovább javult.

Ide kattintva további fotókat talál Nagy Gábortól.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .