Tóparti randevú

ImageA kiélezett Forma-1-es világbajnoki döntő futam ellenére is szép részvételt könyvelhettek el.

Minden jó, ha jó a vége. Az október 20-i zánkai évadzáró party teljesen igazolta a szólást, hiszen a fanatic-osok utolsó bulija még az arra a hétvégére eső, kiélezett Forma-1-es világbajnoki döntő futam ellenére is szép részvételt könyvelhetett el.

 

Valószínű persze, hogy sem Raikkönen, sem Hamilton nem tudott volna belépőt szerezni a balaton-parti VW-Audi randevúra, hiszen ahhoz legalább egy wolfsburgi vagy ingolstadti márkával kellene rendelkezniük.

Aztán az is könnyen meg lehet, hogy a Zánkára érkezőket sokkal jobban lázba hozza egy polírozott TT felni garnitúra egyes Caddy-re szerelve, vagy egy ősrégi GTI, illetve T2 Pritsche, mintsem a mindinkább mérnöki íróasztaloknál és számítógépeken kikisérletezett taktikákkal eldőlő helyezések sorsa.

Száznegyvenhét autó búcsúztatta a 2007-es szezont, egyúttal  klub megtartotta soron következő közgyűlését is. Mozsolic Gábor elnök és Császár Attila alelnök évértékelője után szépségversenyt hirdettek. A jelenlévők közül az öt legszebb autó választották ki típustól függetlenül, majd kiosztották a csúcs kocsik tulajdonosai számára a "Top 5 kategóriára" keresztelt díjakat.

Persze most is megtartották a nagy „Fanaticruise”-t, ideális időben a Tihany–Balatonfüred közötti szakaszon cirkáltak egyet Volkswagenek, Audik. Visszatérve a helyszínre, kígyózó sorban álltak a sofőrök a megérdemelt ebédért. Kár is lett volna kihagyni a jó kis őzpörköltet. A nap végére újabb tagokkal bővült a klub, amiben lehet, hogy a finom ízek is fontos szerepet játszottak.

 

További képek a VW depo legújabb, 2008/1 számában! 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .