www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Várják a hazai oldtimer gyűjtők és klubok jelentkezését

2019. április 5–7-ig ismét a Magyar Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre az Oldtimer Show, ahol díjmentes bemutatkozási lehetőség nyílik a hazai oldtimer gyűjtők és klubok részére. A kiállítók idén is szép ajándékkal gazdagodhatnak, mivel az Oldtimer Show kiállítási részén bemutatott járművek tulajdonosai bronz emlékplakettet kapnak a show utolsó napján.

Ezen kívül további díjakat ítélnek oda korok és gyártók szerinti kategóriákban, amelyet szakmai zsűri döntése alapján osztanak majd ki a legeredetibb és legszebb járműveknek.

Oldtimer Show plakett
A bronz emlékplakett
Szelep Kupa

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét hatalmas „szelep kupákat” adnak majd a
díjazottaknak!

A Víztorony Park murvás területén szintén oldtimer autók töltik majd meg. Az „Oldtimer Találkozóra” bárki benevezhet szép veterán autóval, vagy II. világháború előtti motorral. A teendő annyi, hogy küldeni kell néhány fotót a szervezőknek: www.oldtimershow.hu
Azt azonban fontos tudni, hogy az Oldtimer Találkozón csak előzetes regisztrációval és annak visszaigazolásával lehet részt venni.

Harley Davidson

Várják az eddig rejtegetett oldtimer járművek tulajdonosainak jelentkezését is, illetve az Oldtimer Show-ig elkészülő friss restaurálásokat és a friss külföldi beszerzéseket.

Az Oldtimer Show-n az autók és a motorok kiállítására a szokásos módon az Orient és a West mozdony körfűtőházakban kerül sor, védett körülmények között. Kiállítónak a rendezvényre az alábbi módon lehet jelentkezni:

Tulajdonos vagy restaurátor neve, elérhetősége, a benevezni kívánt jármű típusa, évjárata és 2-3 fotó a járműről, melyet emailben kell elküldeni: info@oldtimershow.hu

Jelentkezési határidő: 2019.03.15.

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close