Velodrom és OT Expo

Aki még nem volt, az most hétvégén bepótolhatja, akinek pedig már korábban is része volt ebben a hangulatban, annak magyarázni nem kell, úgyis tudja, hogy ez valami teljesen más mint a tucatszám rendezett találkozók. Szerkesztőségünk két tagjának lehetősége volt részt venni az április 14-i beharangozó rendezvényen, amelyről a következő VW depóban részletesen is beszámolunk.

 

 

Aki még nem volt, az most hétvégén bepótolhatja, akinek pedig már korábban is része volt ebben a hangulatban, annak magyarázni nem kell, úgyis tudja, hogy ez valami teljesen más mint a tucatszám rendezett találkozók. Szerkesztőségünk két tagjának lehetősége volt részt venni az április 14-i beharangozó rendezvényen, a régi kerékpáros körpályán tartott bemelegítő-kedvcsináló összejövetelen, amelyről a következő VW depóban részletesen is beszámolunk. Abban a cikkben majd részletesen is kitérünk a Bogarakra, most a több mint 250 képből álló galériát adjuk közre.

 

Jó szórakozást!

{gallery}deportya/velodot{/gallery}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .