VW Depo Party 2013 beszámoló

A beszámoló teljes szövege tulajdonképpen a VW Depo következő, augusztusi számában lesz olvasható, de egy rövid számvetésre, illetve a képek bemutatására alább is vállalkozunk.

 

 

A szerkesztőség tulajdonképpen két ágra szakadt: maradjon-e a jól bevált helyszín a kastélykertben, vagy a kerten belül költöztessük-e át a rendezvényt, így a színpadot és az autó szépségversenyt is a kastély előtti felhajtóra? Végül az utóbbi változtatásra szavaztunk, s abszolút beigazolódtak az előzetes elképzelések. A fák között sokkal kellemesebb klíma fogadta a látogatókat, mint a réten, illetve a forgó-színpad bérlése is okafogyottá vált.

Nos, igen, a költségek optimalizálása egy rendezvény esetében is igen fontos, és ha ezt úgy tudjuk megoldani, hogy közben a rendezvény színvonala mit sem változik, sőt, sokak szerint egyértelműen javult, akkor minden OK.

 

Mint ahogyan a partizók szembesülhettek vele, idén a zsűri és a speaker személye változott, csak Nokta Balázs (Carstyling) maradt meg a tavalyi csapatból. (Gudász ‘doki69’ Gábornak ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk.)

A VW Classic Cars csapata Cseke Zoltán cégvezetővel, illetve Bodor Zsolttal nem kevésbé alapos és kitartó munkát végzett az autók szemlézésével. Zoltán a zsűrizés utolsó harmadára sajnos szintén kidőlt a sorból, de azóta már jobban van. Áldozatos munkájukat ezúton is köszönjük! Új speakerünk, a totalcaros Vályi István mini közvélemény-kutatásunk szerint tökéletesen teljesítette feladatát.

A mérleg: több mint 360 autós résztvevő, 20 nem mindennapi, serleggel díjazott autószépség, egy nagyon boldog, újdonsült Golf-tulajdonos fiatal család és sok-sok kellemes emlékekkel hazatérő partiarc!

További képek a VW Depo Party facebook oldalán (lájkold te is!)

Show&Shine redmények itt!

 

Részletes beszámoló a VW Depo magazin következő számában.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .