VW Depo Party 2014 Show&Shine eredmények

Itt a szombati 13-ik VW Depo Party autós szépségversenyének végeredménye, az indulók részletes pontszámaival.

 

Itt a szombati 13-ik VW Depo Party Show&Shine autós szépségversenyének végeredménye, az indulók részletes pontszámaival.

 

Tökéletes találkozós időben, mégis némileg szerényebb érdeklődés mellett kezdődött meg a hagyományos Show&Shine autós szépségverseny, amelyen a VW konszern bármelyik márkájú gépkocsijával indulhatott a nevező, sőt, még egy retro Trabant kombit is bírált a zsűri. A bírák között ismét ott volt a vwdepo.hu fórumát gyakran látogatók számára jól ismert  Gudász ‘Doki’ Gábor, az AMTS egyik főszervezője, Nokta Balázs, illetve új tagként az évtizedek óta VW-ket szerelő Ragó Zsolt és segítője, Losonczi Balázs.

Általánosságban elmondható, hogy az indulók igen magasra tették a lécet. A kivitelezések minősége, a koncepció a legtöbb esetben megkérdőjelezhetetlen, és a súlyos levonásokat eredményező, a biztonságot veszélyeztető megoldások is szinte teljesen eltűntek azokból az autókból, akik felhajtottak a kastély és a zsűri elé.

Gratulálunk mindenkinek, aki serleggel térhetett haza, de a többiek előtt is emeljük a kalapunkat, hiszen bizonyították, hogy nem kevés munka és törődés van gépkocsijukban.

További képek a VW Depo és a VW Depo Party facebook oldalán (lájkoltad már?)

Show&Shine pontszámok, eredmények itt!

Részletes beszámoló a VW Depo magazin következő, 151-ik számában.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .