Wörthersee fesztivál képgaléria

Bár ma tartották a hivatalos megnyitót, valójában ezek a képek még nem is a fesztivál ideje alatt készültek, hanem az azt megelőző hétvégén. Már akkor hatalmas hordákban hömpölygött a VW áradat a tó körül és kisebb találkozókat hirdettek egy-egy frekventált helyen, így például a Faakersee melletti parkolóban vagy Schiefling központjában, vagy a Pyramidenkogel kilátó torony alatt. Most 144 képet mutatunk, de majd a hivatalos napokról is közlünk részletes beszámolót a VW depo magazin következő számában.

 

Bár ma tartották a hivatalos megnyitót, valójában ezek a képek még nem is a fesztivál ideje alatt készültek, hanem az azt megelőző hétvégén. Már akkor hatalmas hordákban hömpölygött a VW áradat a tó körül és kisebb találkozókat hirdettek egy-egy frekventált helyen, így például a Faakersee melletti parkolóban vagy Schiefling központjában, vagy a Pyramidenkogel kilátó torony alatt. Most 144 képet mutatunk, de majd a hivatalos napokról is közlünk részletes beszámolót a VW depo magazin következő számában.

{gallery}deportya/w2011net1{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .