www.kedvezmenyesbiztositas.hu

A VW depo, az RS Tuning és a Cult Society Network bemutatja

Immár hagyományosan, az új év első számával a VW depo is megtartja Oscar, azaz DepOscar választását. Az olvasókat kérjük, hogy ítéljék meg az elmúlt év legszebb autóit. Íme a jelöltek listája. Összesen 25 stílusos Volkswagen közül választhatunk. Ha nehéz a döntés, érdemes újra átlapozni a VW depo 2010-es számait és a részletek ismeretében véleményt alkotni, melyik hazai lég-, és vízhűtéses autóra adjuk szavazatunkat.

DEPOSCAR 2011

Szavazzunk a VW depo legstílusosabb autóira!


Immár hagyományosan, az új év első számával a VW depo is megtartja Oscar, azaz DepOscar választását. Az olvasókat kérjük, hogy ítéljék meg az elmúlt év legszebb autóit. Íme a jelöltek listája. Összesen 25 stílusos Volkswagen közül választhatunk. Ha nehéz a döntés, érdemes újra átlapozni a VW depo 2010-es számait és a részletek ismeretében véleményt alkotni, melyik hazai lég-, és vízhűtéses autóra adjuk szavazatunkat. A két DepOscar díjas ajándéka egy-egy serleg, a magazinból kivágható szelvényen voksolók között pedig ajándékokat és vásárlási utalványokat.

 

Így szavazhatsz:

Szavazni 3 léghűtéses és 3 vízhűtéses típusra lehet* a név melletti jelölőnégyzettel, majd az “Elküldöm a szavazatomat” gomb megnyomásával 2011. február 11-ig. Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni. A szavazat postán is elküldhető, amennyiben kivágod a VW depo 2011/1 számában megjelent szavazólapot és beküldöd a szerkesztőségbe: VW depo szerkesztőség – 3104 Salgótarján, Pf. 8. A nyertesek neveit a 2011/3 számban közöljük.
*(Az egyes autók felett a fotózás idején tudomásunkra jutott tulajdonos neve szerepel és ő jogosult a díjra is)


Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close