Az alakváltó

ImageRobi hármas Golfja valószínűleg csak véletlenül maradt ki a második „Transformers” filmből…

Robi hármas Golfja valószínűleg csak marketingdöntés következtében maradt ki a második „Transformers” filmből, pedig rászolgált volna. Persze nem valamelyik fővezért rejti az autó, hanem meglepő módon inkább egy buszt. Amelyik füstös, kényelmetlen, himbálózik, köhög, prüszköl. Azonban esze ágában sincs visszaváltozni eredeti mivoltába. Érhető, hiszen most inkább hajaz egy első osztályú Boeing belsőre. De kérdem, hol maradnak a stewardessek?

Bár Robi Cult-stílusúnak titulálja az autót, mi hajlanánk a Clean-re, de nem hiszem, hogy ezen összevesznénk. A jelenleg gyöngyház-narancs/arany-metál „kabátot” hordó gépezet valójában a remekbeszabott Ikarusok fényében (mattjában?) „pompázott” reinkarnációja előtt, de természetesen rengeteg egyéb ráncfelvarrás is történt rajta. Elnézve a részleteket, elmereng az ember: mi késztet egyeseket ilyen fokú részletesség megvalósítására egy Volkswagenben…?

Rendelje meg! VW depo 2009/9 A teljes cikk az aktuális
VW depóban olvasható.

További tartalom

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .