Boldog kilométerek kettesben: íme a VW Party tombola fődíja

Az úgy volt, hogy idén sem vettük meg már januárban a következő VW Depo Party tombola sorsolásának főnyereményét – holott évek óta ez a tervünk. Szóval szorított az időtényező, ezért egy délután az M7-esen hazafelé tartva nekiláttam netezni. Maradt egy kis időnk, ezért gondoltam, körülnézek, hátha lesz egy jó vétel a közelben.

 

Jófogás, apród, használtautó – vitatkoztunk Atival, hogy melyiken keressünk inkább. Ő már több órát eltöltött korábban az internet sötét- és világosabb bugyrait bújva, hogy mennél tökéletesebb Golfot sorsolhassunk ki idén is. A konklúzió annyi, hogy a legjobb autók mindig több száz kilométeres távolságban vannak tőlünk, legalábbis kép alapján a legjobbnak tűnők. De mint tudjuk, a való világ okozhat vaskos meglepetéseket. Szóval egész szép, sőt inkább embert próbáló link-gyűjteménnyel rendelkeztünk már, hogy kiket lehetne hívni, mely autókat lehetne élőben is tesztelni, de magunkban sejtettük, hogy valószínűleg nem lesz mindre időnk, s inkább a kapóra jövő, útba eső címeket kerestük fel.

Így is belefutottunk olyan hármasba, amiről egy hátsó képet mellékeltek csupán a hirdetéshez – s ezen egész biztatónak nézett ki –, az őrbottyáni címet felkeresve azonban kiderült, hogy az autó négy oldalának lényegében ezen az egy részén nem volt sérülés, és a gyenge képminőség miatt itt nem látszott a rozsda. Már a garázsból való kitolatás is komoly próbatételnek bizonyult a gép számára… Tényleg nem értem ezeket az embereket. Mit gondolnak, hogy ennyi rafinéria belefér? Nem, ez nem csalafintaság, ez… bunkóság, más drága idejével való olcsó játék hülye gyerekeknek.

Tudom a fentiek nem tartoznak szorosan a tárgyhoz, de kíváncsi leszek, hogy mikor kopnak ki az ilyen hirdetések a használt piacról, s mikor válnak általánossá azok, amelyekben kimondottan az autó hibáit is lefotózzák, s az esetleges műszaki problémákat is közlik.

Vissza a Golfunkhoz! Az apród győzött. A Fejér megyére történő szűkítés során elénk került egy olyan csillogó fényezést mutató kettes, aminél ráadásul némi karburátor hibára is felhívták a jövendő tulajdonos figyelmét. Hmm… szimpatikus őszinteség, nosza, csörgessük!

 

A történet a 2013/07 (142-es) VW Depóban folytatódik!

{gallery}vwparty/tombolag2{/gallery}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .