Bőr belső, Bentley burok

Mióta a Volkswagen felvásárolta a Bentleyt, talán azóta sem született szorosabb összefűződés a két márkanév között, mint Bartucz Gábor “Bentley Passatjánál”.

Barna. Ez az ami első felvillantásra megmarad az embernek. Aki megélte a hetvenes éveket, annak nagyjából ismerős lehet a kor divat- és belsőépítészeti irányzata: barna cipő, barna bútor, barna minden. A lakkozott bőr, mint luxuscikk használata – és igénytelenebb esetekben csak olcsó utánzata – a kor egyöntetű jellemzője vizuális megközelítésből. Félreértés ne essék: bár mára javarészt kiment a divatból, a maga korában a legnagyobb tervezők is ezen eszközzel éltek a kiváltságtól roskadozó elit-életvitel megformálásakor.

IMG_7900

Bartucz Gábor Volkswagen Passatja ezzel együtt idézi meg a barkós-bajuszos, trapéznadrágos, napszemüveges, bőrkesztyűs, whiskeyt kortyolgató angol kúriák lakóinak, és a hozzájuk tartozó, hintónak beillő “fogatok” belterét.

 

vwd158_cimlapA teljes cikk a VW Depo aktuális (2015/november-december – 158) számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon és az Inmedio és Relay újságárusoknál

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .