Családi Zenevagon

Évekig hajtottunk egy fehér T4 Transportert, egy Mixtóból lett „sima” buszt. Szinte állandóan úton voltunk a Syncro meghajtású, összkerekes járművel, tehát nem igazán alakíthattuk át így, mint Padányi Zsombor az övét. Pedig ha egyszer megtehetnénk, körülbelül ezt a célt tűznénk ki magunk elé.

Nem is akármilyen vagon ez a wagen, hanem egy luxus expressz, ami minden körülmények között megállja a helyét, legyen szó akár családi kirándulásról, akár utánfutó húzásról… és közben állandóan szól benne a zene, kompromisszumok nélküli minőségben és mindig az alkalomhoz illő hangerővel.

_MG_1331
Azt mondják, aki egyszer beül a Transporterbe, az sosem akar majd más autót, vagyis örök életre buszos lesz, mert ennek a járműfajtának a kényelmét és praktikumát onnantól kezdve semmilyen személyautó nem adja vissza számára. Lehet benne valami, ezt mi is igazolni tudjuk, és a Zsomborral való találkozó is ezt a megállapítást erősíti.

 

vwd158_cimlapA teljes cikk a VW Depo aktuális (2015/november-december – 158) számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon és az Inmedio és Relay újságárusoknál

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .