Dubai Polo

ImageAz ezeregy éjszaka meséi és Dubai gazdagsága – ez a két elem határozza meg Stephan Polo Variantjának stílusát.

Az ezeregy éjszaka varázslatos meséi és Dubai gazdagsága – ez a két elem határozza meg Stephan Polo Variantjának stílusát. Na meg némi divatos Hot Rod minta, ami szinte már nem hiányozhat egy mai, újra stilizált autóról sem.

FOTÓ: STEPHAN REPKE/STEPHAN MAHLER

 

Stephan Mahlert (30) már ismerhetjük a VW depóból. Korábban Európa legerősebbjének kikiáltott, hivatalos műszaki vizsgával rendelkező Caddy-jét mutattuk be a lap hasábjain (VW depo 2006/…). Úgy látszik, vonzódik a puttonyos kocsikhoz, mert legújabb szerzeménye szintén jókora csomagtartóval rendelkezik.

A Dubai utcáiról világkörüli hódító hadjáratra induló, és mára szinte minden jelentős tuning közösségbe betörő fehér szín (I90E Alpinweiß) alapkövetelmény volt. A számos extrával szerelt Variantot egy internetes használtautó portálon nézte ki magának a tulaj, és ha már böngészett, hát rögtön körülnézett az eladó felnik között is. Miután nyélbeütötték az üzletet, Stephan újra rákeresett arra a Renault Modus kerékre, amelyiket még akkor nézte kis, amikor a kocsit is megtalálta.

 

A vadonat új kerekek azonnal fehér fényezést kaptak, majd – figyelem(!) – 165/40/16 méretű gumikat. Ez aztán rendesen letapogatja az aszfaltot… A Stephan által, G.A.S. airride rendszerből összerakott légrugóval pedig döbbenetes ültetést tesz lehetővé. A kasznin szinte alig történt beavatkozás, mégis hatásos a végeredmény. Eltűntek a díszlécek és kissé átformálódtak a lökhárítók. Az oldalsó indexek a 6NF típuséi, a hátsó lámpákat pedig aprólékos, a TÜV által is jóváhagyott fényezésnek vetették alá, és lefestették a lökösöket, a külső tükröket és az ajtókilincseket.

A GAS-rendszer kapcsolói és visszajelzőjeA kabinban folytatódik a fekete-fehér monokróm színösszeálítás, mivel a K-Maniac kárpitosműhely ebbe a kombinációjú műbőrbe húzta bele a 6N Sport felszereltségű belsőt. A GAS kiegészítő műszeren és a magasság állítására szolgáló kapcsolókon kívül minden maradt eredetiben. Ja, még a középső kartámaszt fehérre fényezték.

Az 1,6 literes, szerény 60 lóerővel dolgozó motor igen jó állapotban van, ezért itt is csak némi optikázásra került sor. Néhány elemet políroztak, néhányat pedig színre fújtak, az olajbeöntő és a vízhűtő kupakja karbonból készült.

 

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA

{gallery}deporond/sm_polo{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .