Kalandra fel!

Gábort éppen tíz éve ismertük meg. Egy kicsövezett, behifizett, polírozott BBS-eken terpeszkedő Polo 6N TDI-vel kápráztatott el bennünket. Aztán makulátlan, kultos Golf kettőjétől ereszkedtünk térdre. Már jó ideje nem hallottunk felőle, amikor üzenetet kaptunk: érdekelne-e új Golf 6 GTI-je? …Egy váltás alsóneművel készültünk a találkozóra.

Már az előzetesen küldött képeken is meggyőző volt az autó, de a valóságban még nagyobbat ütött. Főleg, miután megtudtuk, hogy nem, ez nem emelkedik feljebb, nem a légrugótól ilyen alacsony… és igen, Gábor ezzel a hasmagassággal utazott Győr mellől több mint 260 kilométert, hogy a VW Depo Party közönsége is láthassa GTI-jét.

szeles_g6_reszl

Több volkswagenes átalakításon is túl van már az egyébként vállalkozóként dolgozó Győr-Sopron megyei barátunk, nemcsak azokon, amiket itt a VW Depóban is bemutattunk. Tehát minden szépen ki volt tervelve, amikor idén június elején Németországban megvásárolta a DSG váltóval szerelt 2010-es GTI-t. Célzatosan ilyet keresett, s a preferenciák között szerepelt a fehér szín is.

 

A teljes cikk és fotósorozat a VW Depo (157) 2015. szeptember-októberi számában olvasható.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

One Reply to “Kalandra fel!”

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .