Léghajó

ImageAz ABD Racing vízhűtésesek tuningolására szakosodott, a tulaj mégsem csak ilyen típusokat bütykölget.

A kaliforniai ABD Racing vízhűtéses VW-k tuningolására szakosodott üzlet, Jason Reich, a tulaj, mégsem csak ilyen típusokat bütykölget.
 
 
Hétvégére felveszi az új ruhát, s nem a csukát fényesíti ki, hanem az egyik öreg léghűtéses Volkswagenét, például ezt a ’62-es légpárnás Type 3-at. Tényleg irigylésre méltó életvitel, Jason úgy váltogatja a kocsikat, mint más a ruhát: hangulat és használati célzat szerint. Hét közben, ha sietős, akkor a legvadabb R32 vagy Passat Variant sportülésébe vágja be magát, de az élvezetek itt nem érnek véget. A cégtulajdonos tuner eklektikus ízlését bizonyítja, hogy hangárnyi garázsában áll még egy 2004-es Porsche GT3, egy vágott ’50-es Ford Kustom, egy ’28-as Roadster plusz még egy ’50-es Hot Rod.
 
 
 

És akkor a rendkívüli aprólékossággal restaurált ’50-es perecablakosról és a ’61-es faltdachról még nem is beszéltünk. Mindegyik autó egy külön történet egy-egy különleges karakter. Nézzük, hogy lett a Reich-istálló tagja ez a ’62-es Type 3 szedán.

 

 

VW depo 2006/07

Szólj hozzá Te is! {mos_fb_discuss:10}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .