Megérkezett az új Polo

ImageA napokban kezdi meg a 39 tagú országos márkakereskedői hálózat az új VW Polo értékesítését.

A napokban kezdi meg a 39 tagú országos márkakereskedői hálózat az új Volkswagen Polo értékesítését. A forradalmian új minőségi kategóriát teremtő újdonság induló modelljének, az 1,2 literes, 44 kW (60 LE) benzines Trendline változatnak az ára 2.790.000 forintnál kezdődik, amely egy kitűnő autó megvásárlását teszi lehetővé elérhető áron.

 

Az alapmodell mellett további három benzines (1,2 l – 70 LE, 1,2 l – 105 LE és 1,4 l – 85 LE) és három dízel változat lesz kapható ősztől Magyarországon. A legújabb TSI és TDI motorok a gazdaságos autózást kötik össze az alacsonyabb kibocsájtással.

Az új Polo egyedülálló vezetési élményt és biztonságot ad, hiszen számos olyan technikai újdonságot ad szériában, amelyek eddig csak felárral voltak megvásárolhatóak. Így kategóriájában először érhető el az alapfelszereltség részeként az ESP rendszer és hegymenet asszisztens, 4 légzsák, melyből az oldallégzsákokat fej légzsákokkal kombinálva szerelik az autóba, háromküllős elektrohidraulikus szervó kormány, központi zár, 12 V csatlakozó az utastérben vagy éppen csomagtér megvilágítás. Műszerfalát fehér fény világítja meg, melyen digitális üzemanyagszint kijelző is látható.

Az új Volkswagen Polo-t az éles, precízen kidolgozott formavilág jellemzi, elülső nézetében már az új Volkswagen típusjegyek ismerhetők fel, vonalvezetése méltó  helyre állítja kategóriájában. Minőségi és komfort jellemzői magasan kiemelik konkurensei közül. Méretei megközelítik a kettővel ezelőtti Golf generáció méreteit, elődjéhez képest hossza 54 mm-rel, szélessége 32 mm-rel, csomagtere 10 literrel 280 literre növekedett.

{gallery}deporond/polo_2009{/gallery}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .