Rettenthetlen

A zene fokozódik, a főszereplőt a falnak szegezik és az ádáz gaz már éppen győzne, amikor hősünk hirtelen kitör, leveri a gonoszt, megfékezi gaztetteit és így megmenti a világot a pusztulástól.

Ugye ismerős a történet? A jó akciófilm tulajdonképpen egy kellemesen borzongató utazás, amely olyan világba viszi a nézőt, melyet saját maga sosem tapasztalna meg. Bezzeg az autó tuningolás… Kis László tudna mesélni, Corradójának átalakítása bővelkedett az izgalmakban.

Kezdjük ott, hogy már bogarasként is egy kicsit másként látta a világot, aztán amikor vízhűtéses Volkswagenre váltott, megtapasztalta, hogy úgy sem fenékig tejfel a jármű-individualista élete, vagyis nem állnak minden sarkon tökéletes állapotú, eladásra váró Golf hármasok.

Tehát aki szereti a vadászatot, az – a kétes értékű magyar használt autó piacot ismerve – jó ideig hajthat a megfelelő példány után. Főként, ha a teljesítményt tekintve is magas követelményeket támaszt. Szóval Laci kutatta, kereste, de nem lelte az elképzelt G3-at, a piacon lévők enyhén szólva is „kihívásokkal küszködtek”. Ekkor jött Megadja Zoli, a „huligános” haver, aki csak annyit kérdezett: miért nem veszel Corrit? Miért is ne? Corradóból brutális átalakításokat lehet kihozni, s Zoli szinte az összes valamire való hazai példány életútját figyelemmel kíséri, ráadásul a komplett Golf 2 és Corri mikrofilm a fejében van. 

A javaslat a Fábry-show által országos hírűvé vált zenész, Kuzbelt Péter (Showder Band) Corrijára esett, melyről Zoli tudta, hogy rendkívül megkímélt, új ózdi gazdija pedig alig használja. Most ne menjünk bele, hogy milyen áron sikerült megszerezni, de miután nyélbe ütötték az üzletet, az autót áttolták a lakatoshoz. Az izgalmak itt is folytatódtak…

Teljes cikk:

VW Depo 2006/4

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .