Szépség a kedvencek temetőjéből

Mint egy látomás, úgy tűnt fel az autó az elhagyatott úton. Még egyszer megmártózott a láthatárról kétségbeesetten visszakapaszkodó napfényben, motorja versenyt duruzsolt a kabócák, és tücskök esti koncertre hangoló zenekarával.

Hirtelen belém villant a sors kifürkészhetetlenségének ténye. Elgondolkodtam a láthatatlan kezeken, melyek az élet pétanque golyóit dobják, hogy miért vetették elénk ezt a szerencsés helyzetet. Egy ritka autó klasszikus és mi, teljes fotó felszereléssel az Isten háta mögött! Hát nem hihetetlen?! Mi ennek az esélye? Ha nem beszéltük volna meg a találkozót a sofőrrel előre, szinte semmi…

BGhia157_r

A sofőr úr amúgy nem ismeretlen számunkra. Több alkalommal szerepeltek már az általa prezentált autók lapunk hasábjain, de az inkognitóját mindig megőrizte. Persze nem is ő a lényeg, de hát csak piszkálja a csőrünket, hogy ki lehet ez a titokzatos figura, aki mindig újabb, és újabb feltámasztott régi kocsival jelenik meg. Lehet, hogy végre lehull a lepel, kiderül az igazság? Talán, de előbb lássuk a valódi lényeget, a Karmann Ghia-át!

 

A teljes cikk a VW Depo 2015/szeptember-októberi számában olvasható.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .