Valakivel csoda fog történni…!

Déjà vu érzésem van… Mintha hasonló dolgok történtek volna már velem, úgy jó másfél évtizede, amikor apróhirdetési rovata is volt a VW Depo magazinnak. A makulátlan kettes Golfok már akkor sem voltak túl gyakoriak, de azért előfordult egy-egy szépen megőrzött példány. Viszont kisebb csodaszámba ment, ha például egy eredeti, elsőtulajos, hetvenes évekbeli Bogarat kínáltak eladásra kevés kilométerrel. Egyre konkrétan emlékszem, nem sokon múlott, hogy ne kerüljön bele a VW Börze rovatba…

Nos, most megismétlődött a történelem, csak a Bogárból kettes Golf lett, s most ezt a két évtizeddel korosabb – mármint a Bogárhoz képest – típust nézem vágyakozva, hogy bárcsak lenne egy ilyenem… Ráadásul piros is! Íme némi kivonat a levélből, ami a minap futott be a szerkesztőség elektronikus postaládájába.

„Régóta jár nekem a VW Depo magazin, évekkel ezelőtt előfizette a családom. Szóval mindig volt szerencsém látni a nagy becsben tartott, féltve őrzött Volkswageneket… Szívből gratulálok a laphoz!

Családunkat is hatalmas Golf tisztelet és szerelem jellemzi, így immár 30 éve mind a mai napig nagy becsben tartunk egy igazi ínyenc példányt. Talán tudnának segíteni abban, hogy hogyan tudnám ezt a kincset, nem áron alul elkótyavetyélni, hanem igazi gyűjtő szerelmesekhez eljuttatni, ahol méltó gazdára találna. Sajnos családi, anyagi okok miatt kell válnunk Tőle, de szeretném megtalálni a méltó gazdáját, azt a gyűjtőt, esetleg aukciót, ahol méltó módon tovább őriznék.

Az autón minden a 30 évvel ezelőtti eredeti állapotot és felszereltséget tükrözi. Az autó Magyarországon található a család garázsában.

Bármikor megtekinthető. Komoly érdeklődés esetén, akár saját lábán is szállítható, érvényes forgalmi okmányokkal.

Paraméterek:

Eredeti állapotú, muzeális Golf Mk2
Évjárat: 1989. 10. 24.
Motor: 1.8. benzin, 110 LE
Valós, futott km: 64.989 km
Szín: Tornado rot
Felszereltség:
automataváltó
napfénytető
bőr ülések
központi zár
elektromos ablakemelő
eredeti alufelnik
eredeti sárvédő

Kontakt: contact@timikullai.com

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .