Cool VW Túra CsMVWABT-vel

 Autós túrára hív a Csongrád Megyei VW&Audi Baráti Társaság. A kimondottan Volkswagenekről és Volkswagen tulajdonosoknak szóló megmozdulás miden kötöttség nélküli, akkor és ott csatlakozhatsz hozzá, amikor és ahol csak akarsz. Az időpont a megszokott Cool-Túrás, június harmadik hétvégéje, tehát 2010. június 18-19-20. A túra Kübekházáról indul június 18-án reggel, majd egy meghatározott útvonalon, előre tervezett megállókkal, a Balaton és a Velencei-tó érintésével június 20-án tér vissza a kiinduló pontra.  Autós túrára hív a Csongrád Megyei VW&Audi Baráti Társaság. A kimondottan Volkswagenekről és Volkswagen tulajdonosoknak szóló megmozdulás miden kötöttség nélküli, akkor és ott csatlakozhatsz hozzá, amikor és ahol csak akarsz. Az időpont a megszokott Cool-Túrás, június harmadik hétvégéje, tehát 2010. június 18-19-20. A túra Kübekházáról indul június 18-án péntek reggel, majd egy meghatározott útvonalon, előre tervezett megállókkal, a Balaton és a Velencei-tó érintésével június 20-án tér vissza a kiinduló pontra.

Az országjáráshoz bármikor és bárhol lehet csatlakozni. A pontos útitervet az itinerrel hamarosan közzéteszik weboldalukon, tehát pontosan nyomon követhető majd, hogy mikor, merre halad a konvoj, illetve hol és meddig áll meg.

További infók: www.cooltura.ini.hu

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .